Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

hehe, budem, hvala [:poljubac]
2013 06 01
jedva cekam sunce i sunčanje na balkonu i bazen, pa plaža.aaaaaaaaaaaa a i vožnja biciklom [:smijesi]
2013 06 01
kod nas u Slavoniji je toliko sve mokro i vlagetina u zraku da svako jutro provjerim da mi nisu slučajno plivajuće kožice između prstiju narasle [:jezik]
2013 06 02
a ja čekam da mi sin bude još malo stariji na na zimu u slavoniju na snijeg kod obitelji.mama mi je slavonka i udala se za tovara [:smije] [:smije]
2013 06 02
aaaa.... pa ti si porijeklom Slavonka... [:smijesi] ja bih mirne duše mogla živjeti u Dalmaciji i snijeg mi uopće ne bi nedostajao.. lijepo je vidjeti onako sve bijelo- ali guzica mi se smrzne na sanjkanju i brzo mi dopizde zimske radosti [:jezik] a mislim da i voziti po snijegu nikada neću naučiti normalno [:tuzan]
2013 06 03
ja bi mirne duše mogla živjeti negdje gdje je staaaalno zima [:hihot] Obožavam hladnoću i zimu, ubijaju me vrućine, nikako se ne mogu rashladiti, užas... I da, na svadbi je bilo super, ali ja kolače nisam vidjela nigdje [:hihot] [:hihot] no to nije ni bilo važno pored toliko pršuta, mesa itd itd [:smije] [:smije]
2013 06 03
svatovi bez kolača [:sokiran] da nisi trudna, mislila bih da si prepila pa nisi vidjela kolače, al ovako?! hm... Ja najbolje funkcioniram kad svi oko mene kažu da će krepat od vrućine [:hihot] i na plažu uvijek nosim 2 ručnika - na jednom ležim, a drugi je da se imam s čime pokrit ako mi bude hladno [:hihot] [:hihot]
2013 06 03
Nema me s vama i nasanjkaju me [:ljut] [:ljut] [:ljut]
2013 06 03
možda to i je zbog trudnoće [:hihot] [:hihot] [:hihot] velim ti ja mužu da nisam skužila jesu li kolači bili na svadbi, a on meni: pa stajale su ti dvije tace na stolu, i to jedna ispred tebe [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] bit će da su to hormoni učinili svoje [:smije] [:smije] Ma čim je došao pršut, više me nije bilo briga za ništa [:smije] [:smije] Ja vrućinu jedino preživljavam na moru, i to samo ako je more prohladno [:hihot] tak da se mogu osvježiti [:hihot] I ja nosim 2 ručnika, jedan mi je za brisanje kad dođem iz vode, a jedan za znoj kad se uputim prema vikendici [:smije] [:smije] Šta reći za tvoju hladnokrvnost [:smije] [:smije] [:smije] dobro ti je kupinovo vino, eto, sad sam se sjetila [:smije] [:smije] [:smije] mmm, da si se s nama družila, ne bi bilo nasanjkavanja [:hihot] A sad šalu na stranu, bude se to riješilo, za ovo je kriv nemar cure koja ti je to prodala i ništa više, nikakva treća osoba..samo držim fige da se to čim prije riješi, jer novci su novci, neovisno o tome koliko nešto košta [:poljubac]
2013 06 03
antonija - sada smiješ postati i na druge teme, hvala [:smije] mmm123 - alo, draga! nije mi drago što imaš problem, ali mi je drago što si nas se sjetila... nisi valjda mislila da ćemo mi, prekaljene članice OM kluba, mirno gledati kako tebe nasanjkavaju [:smije] Jel treba što stopirati? [:hihot]
2013 06 03
antonija, u tome i je problem.. meni ti nikada ni ruke ni noge nisu hladne, pa mislim da cirkulacija nije problem.. jednostavno mi paše kada je jaaaako toplo.. takva sam i gotovo [:jezik]
2013 06 03
Ma nisam ja vas zaboravila, nego ne stignem nešto na forumu pisati a kad se jednom tu uključim do ponoći bi tipkala dok mi prsti ne utrnu [:hihot] a što ću onda drugi dan na poslu...ma trebala sam ja stopirati poštara i vidjeti da su unutra dvije cipe s krivim brojevima, da sam to odma išla nebi sad bilo ove teme [:smije]
2013 06 03
Hvala ti roby-učiniti ću to [:smije] [:smije] [:smije] ti si ko moja kuma, njoj samo da je vrućine i sve 5 [:hihot] divim se i jednoj i drugoj [:zaljubljen] I ja bi voljela da mogu bolje podnositi ljeto i vrućine, ali mi to ne polazi za rukom, svake godine mi je gore i gore [:smije] [:smije] najbolje bi bilo kad bi mogla provesti 1mj na moru [:smije] mmm- to je to, stopiranje i trganje [:hihot] [:hihot] šteta kaj cipele nisu 41 i 42, uzela bi ih ja [:smije] ionak mi je jedna noga jača [:smije] [:smije]
2013 06 03
svakome je jedna noga jača.. a mmm tu pravi problem zbog 2 broja razlike.. bez veze, obuješ i nosiš.. bitno da su iste, neće ti nitko čitati na potplatu koji su broj [:hihot] Joj, razbit će me frendica ako ovo pročita, ali sada kad sam se sjetila, na lakat bi ispričala: išle mi zajedno njoj kupiti marte.. skupila je novce i hoće žena original marte jer su joj se stare ofucale.. traži broj 37 i ustanovi da su joj kratke, a doma ima stare isto 37 broj.. i tako se mi čudile, ono, kao, da se nisu brojevi u međuvremenu promijenili il što.. i zaključi mi frendica da će radije prespavat pa sutradan odlučiti.. i zove me na mob drugi dan, kaže kupila je ipak 37 broj, dobre su joj.... pitam ja - pa što bi jučer, jesu li ti noge bile otečene il što? Kaže ona - ma ne, sinoć sam nokte na nogama odrezala.. jte kako smo se danima kreveljile na to .. uvijek se toga sjetim kada kupujem obuću [:smije]
2013 06 03
Jao Roby [:smije] [:smije] I ja sam isto zimogrozna. Još šetam u hulahopkama okolo [:hihot]
2013 06 04
1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 70