Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

Ooo, Bravo Antonija [:zaljubljen] prava cura! Sve curice koje poznajem su prave ratnice, barabe..a dečki "plačipizde" [:smije] Roby [:smije] [:smije] [:hihot]
2013 05 17
by the way, već smo mi napravili kaj smo htjeli [:jezik] 02.01.2014, ako bude sve u redu, curka će imati koga navlačiti [:zaljubljen] Roby- BINGO [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 05 17
Croheidi- sad se moj muž nada opet curici, mislim da i on dijeli s tobom mišljenje o dečkima [:hihot]
2013 05 17
pa čestitam antonija [:smijesi] [:smijesi] [:poljubac] a nisu svi dečki plačipizde. [:smije] veća je plačipizda npr. kćer od mojih prijatelja.
2013 05 17
hvala ti zadarmamica [:poljubac] A za dečke nemam pojma, ja imam curicu [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 05 17
hahahahahahahaha [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] to je neka dobra zezancija [:smije] [:smije] [:smije]
2013 05 17
[:smije] [:smije] [:smije] čestitam na trudnoći [:zaljubljen] lipo iščekivanje Nove godine [:zaljubljen]
2013 05 17
Croheidi- hvala ti [:poljubac] Baš da je, lijepo ću dočekati novu [:hihot]
2013 05 17
@ Antonija draga, pa čestitam! Ajme, super.. taman sam ti htjela predložiti da od zadarmamice kupiš one testove, kad ono PAF- to se već zna.. baš mi je drago zbog tebe [:poljubac] A ove plave čarape su zakon.. ne mogu vjerovati da mi je to promaknulo [:sokiran]
2013 05 17
Roby- fala ti [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] Eee da sam se barem sjetila tih testova, ali ionako mi je samo jedan bio dovoljan, i to onaj od 20kn [:smije] Da stvarno, i ja sam iznenađena da ti nisi vidjela čarape [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] bit će da je to zbog vremena [:hihot]
2013 05 18
gdje ste curke? Ja ovih dvoje hahara jucer vodila na kupanjac, dosli se malo odmorit na otok :)
2013 05 21
eeevo meee [:hihot] [:hihot] Eto , šećem se tu po vom divnom ne zatpanom forumu, za promjenu [:hihot] I moram priznati da mi se ovako više sviđa dok je sve lijepo pregledno [:zaljubljen] Moja curka spava, i sad će odkrmit do 5 [:hihot] [:hihot] a u 7 ide opet spavat, ahhh, šta je lijep i divan dan [:smije] [:smije] a vi stvarno uživate, neka neka, i mi ćemo u 8mj [:hihot]
2013 05 21
Mrva i ja baš se nešto pogledavamo- mislim da bi mogao past jedan zajednički popodnevni spavanac [:jezik] Pada kiša i tmurno je.. baš za zavući se pod deku i malo ubit oko.. [:pospan]
2013 05 21
more, joj, zavidim [:zaljubljen]
2013 05 21
ja sam se bacila na biciklu. prekjucer sam 15km sa biciklom napravila.išla vaditi krv i nazad doma.i sinu kupila sidalicu pa sad i snjim skitam.dani su nam super.ali jucer kiša i zovu cili tjedan.ali evo sunce na vidiku [:smijesi] [:smijesi]
2013 05 22
1 2 ... 55 56 57 58 59 60 61 ... 70