Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kupljeni artikl ne odgovara kupcu

Drage cure, da li vam se dogodilo da prodate nesto i kupcu se to ne svidja i zeli vas uvjeriti kako je roba istecena, kako se usudjujete tako nesto prodavati i slicno. Meni se pred malo desila ta situacija da je cura koja je kupila od mene robu 'popizdila' kad joj je roba stigla. Ja sam bila u soku jer znam sta saljem i nije mi namjera prevarit nekoga. Ne zelim djeliti nikakve negativne komentare niti imati posla s takvima. Naravno da sam curi rekla da mi odmah vrati nazad robu ja cu njoj novac jrr je nabrojala sigurno 5-6 velikih gresaka koje ja navodno nisam navela. Vise nisam znala ko je tu lud! I nakon svega ja dobijem nazad artikl i sve u super stanju [:sokiran] sta reci?
2013 10 11
a ništa, dobro da si ga dobila nazad. :)
2013 10 11
I meni se desilo.. Prvo je rekla da nije stiglo, kad sam joj pokazala dokaz da je stiglo, pocela je govoriti kako artikl ne valja.. Naravno da nisam htjela vratiti novac, jer znam da laže.. jA i sama nije mogla odlučiti u čemu je problem.. [:pospan]
2013 10 11
meni se to isto dogodilo, cura je tvrdila da je skroz nova haljinica koju mi je tetka kupila u austriji i koju nisam nijednom nosila jer mi je bila velika puna mucica što je apsolutno nemoguće jer nije nijednom bila ni oprana ni ništa i ja joj rekla neka mi ju vrati natrag, a ja ću njoj njezinu majicu i novce koje mi je dala kao nadoplatu za razliku u cijeni i nije htjela jer navodno nije tako pokvarena, zamisli!!!?????? nije htjela ni poslikati te navodne mucice, ali eto i kao izašla mi je u susret što mi neće ostaviti komentar jer ne bi imala ništa lijepo napisati, a još sam joj smanjila cijenu nadoplate i poslala jedne naušnice kao poklončić, mislim stvarno..... [:sokiran]
2013 10 11
zasad nije, al me uvijek strah da će bit nekakav problem, uvijek sve dobro pregledam i opet brinem što ako postoji nešto što sam previdjela a kupcu to prvo zasmeta. ako se desi, bilo bi mi draže da mi pristojno kaže da to nije ono što je očekivala i vrati mi, ja vratim novce i dobro, bez drame.
2013 10 11
činjenica je da ovdje ima neodgojenih, bezobraznih i pokvarenih ljudi ali ja se još uvijek nekako nadam da je većina dragih, ljubaznih, susretljivih i pozitivnih.
2013 10 11
imala sam takav slucaj, pa sam rekla da vrati sva sreča pa je Zagreb u pitanju i kao šaljem sestru nek joj samo da natrag o novoj haljini se radilo. naravno nije dosla sestra nego ja i bila je cura sa naperlitanom mamicom, ja uzela haljinu i otvaram vrečicu da ja to vidom o kakvim se rupama radi, kad ono nigdje, a prije toga mamica neda otvoriti vrečicu, a kad sam je pitala želi li novac natrag ili ne za laži kojima se služi ušutila je, odbila sam svoje troškove i za toliko manje vratila novce, i dala im do znanja da su naivne budale nek ne misle da ce im ljudi vjerovati. Ako imaju novaca nek kupuju u dućanu pa nek tamo zaj.....ju ako mogu....otišle su pokisle i pognute glave kad sam im dala do znanja da sam to ja a ne moja sestra...
2013 10 11
Ma nije ni ovdje bilo pre velike drame, ali znam sta sam poslala i nemoguce je da se to sve 'unisti' prilikom slanja. Ovo pisem jer me nakon ovog malo strah da se opet tako nesto ne ponovi. Jedino da se roba poslika 10 puta sa svih strana [:smije]
2013 10 11
ma nema povrata.. ako ja znam da je sve ok. a ona laze da ne valja.. povrata nema
2013 10 11
pazevi i ja mislim da ipak ima više normalnih cura,ali eto vidiš ima i frikova.
2013 10 11
Rizik je kupiti nešto što vidiš samo na slici ali nije ok kad netko izmišlja mucice, rupice, flekice ...samo zato što artikl nije ispunio njegova očekivanja... mislim da ne bi trebalo vraćati novce ako je netko 100 % siguran da je poslao artikl bez greške pa i pod cijenu negativne povratne.
2013 10 11
Zrinkic26, i sta ako kupica napravi ti dramu s negativnim komentarom, a znas da nisi kriva!! Zasto bi to kvarilo tvoje poslovanje koje je u redu? [:smijesi] A ko zna kakva je ta osoba i na sta je spremna [:ljut]
2013 10 11
Pazevi, citala sam pred malo na forumu da bi se trebalo blokirati i osobe s jednom negativnom, kao upozorenje !!! A ako je dobijes pod takvin okolnostima nije bas u redu :/
2013 10 11
ja svaki artikl prije slanja poslikam fotoaparatom, na kojemu je datum. znam da zvuči glupo ali stvarno to radim, baš prije slanja sa uključenim datumom iz sto kuteva.. i onda mi nitko ne moze prigovorit..
2013 10 11
Ima cura sa negativnim komentarom npr. jednim a svi ostali super onda je vrlo vjerojatno da se radi o tome da je netko nabasao na frika.
2013 10 11
1 2 3