Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pokušaj prevare MELLAVERO i prijetnje MARKO1012

Dakle priča kreće ovako Korisnici MELLAVERO šaljem upit za Adidas trenirku po cijeni 60kn i tražim informacije da li je trenirka gdje oštećena te ako može da mi pošalje mjere kako bih bila sigurna da li odgovara. Korisnica odgovara da je neoštećena i šalje mjere Kako mi sve odgovara,šaljem joj upit da li cijena uključuje poštarinu ili ne te potvrđujem da uzimam trenirku Korisnica odgovara da je cijena bez poštarine U tom trenu nisam bila online i nedugo zatim mi ona samoinicijativno šalje poruku da ako uzimam trenirku može sa uključenom poštarinom. Dakle, nisam tražila to, niti se cjenkala niti išta Sama je ponudila Ok, pitam da definiramo koliko uplaćujem te da mi pošalje podatke za uplatu. Šalje muževe podatke Radim uplatu preko netbankinga, i srećom, vikend je pa mi je datum transakcije ponedjeljak Kako me netbankinga traži pitam je za podatke, ime prezime, adresu i banku Na to mi odgovara da se baš netko javio i ponudio više Mislim halo?! Potpuno nepošteno i zapravo pokušaj prevare. Nisu neki novci ali zašto bi ikome poklonila i 20kn?! Sve mi to smrdi i ja u međuvremenu storniram uplatu Sad uđem na stranicu i dočekaju me poruke od njenog muža MARKO1012 da šta ja hoću,da izvolim obrisati negativan komentar, da nek si tražim popust na zalandu i about you, da mi je on poslao tu poruku da se netko drugi javio a ne ona itd izd Mislim,ona prodaje,muž se miješa,sad je i on išao napraviti profil samo sa meni napiše poruku, ma šou program, kao da se igraju balavci od 15 godina Za sve imam screenshotove tako da sve mogu potkrijepiti Nisam imala puno suradnji ali ove koje sam imala sam sve pošteno odradila i u rekordnom roku što moje povratne i potvrđuju ali ovo... Ne znam postoji li i dalje crna lista, može li se administratoru cijela situacija prijaviti ili nešto treće? Zaista mi ne trebaju prijetnje i da me netko maltretira Ovdje sam prvenstvo da bi kupila koju krpicu i to mi je primarno.... Isprike na objašnjavanju na široko i dugačko
2022 07 23
https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 [email protected] Ima i crna lista, ali netko mora upisati. Ne znam kako je točno tekla situacija, ali ako su prijetnje kako tvrdite pošaljite sve na mail/profil
2022 07 23
Malo zeznuta situacija, ugl.ne branim prodavača, ali koliko znam, negativne se ne ostavljaju ako nije došlo do suradnje (koliko god osoba zaslužila negativnu). A razumijem situaciju, i meni se dogodilo da ostanem bez artikla, jer je netko drugi ponudio više. Ali to je pravo prodavača, da proda kome želi i po cijeni kojoj želi. Eventualno je za neutralnu ocjenu. Zatim, niste naveli kakve su to prijetnje, ako je muž napisao da izbrišete negativnu i popust potražite drugdje, to ne zvuči kao prijetnja...možda najbolje da stavite screenshot... I ne kužim ovo storniranje uplate ako niste ni mogli uplatiti bez adrese...
2022 07 24
Negativna je ostavljena jer je to pokušaj prevare. Te aircash uplata, te se kao muž javlja, te ipak neće prodati,pa se ,javio netko drugi, muljanje na n-tu Nije uopće stvar jesam ja ostala bez artikla, naravno da prodavač ima pravo prodati kome hoće, bez daljnjeg, ali ovo je po meni skroz nekorektno i ne želim da se netko drugi opeče i navlači s njimajjjk Što se tiče uplate, mogu je i jesam izvršiti bez adrese, to me traži kao opcionalno, ali pošto mi je sve to bilo sumnjivo tražila sam adresu, i kad sam to napravila sve je krenulo, odjednom se pojavio netko drugi, javlja se muž itd. Mislim, halo, kojoj od vas se muž petlja po profilu, šalje poruke, prodaje vaše stvari ,i odlučuje??
2022 07 24
Zašto je pokušaj prijevare? Žena se zaletila i prodala po nižoj cijeni, možda je u međuvremenu odustala, možda se netko drugi javio, ne opravdavam, ali to se često dešava na krpicama, kao i da profile koristi više osoba (dvije sestre, frendice, mama i kćer, što god). Ne opravdavam ni to da se muž javlja sa drugog profila, ali spominjete prijetnje, maltretiranja, to su ozbiljne optužbe, a ne dajete screenshotove. Zatim u povratnoj koju ste ostavili piše da ste uplatili, i onda NAKON uplate tražili ime, prezime i adresu (koliko sam upućena, bez imena i prezimena se ne može uopće uplatiti, a bez odrese ovisno gdje se uplaćuje). Nije baš jasna cijela priča.
2022 07 24
Zašto je pokušaj prevare? Zato što nakon što sam pitala adresu i detalje je rečeno da se pojavio netko drugi. Jasno je kao dan da sam uplatila da plaćeno nikada ne bih vidjela. Ime mi je poslano, vjerojatno krivo. Možda sam se nespretno izrazila, ime sam dobila i izvršila uplatu, ali kad sam tražila detalje skužila sam da nešto smrdi i uplatu stornirala. Kao što sam navela vikend je i nije bila proknjižena. Nije stvar da je ona nekom drugom prodala, svatko ima pravo na to, btw. Trenirka NIJE prodana, dakle sve što je rečeno je laž. I jasno je da profil koristi više osoba ali da ti muž određuje, dajte me nemojte Što se tiče prijetnji biti će riješene na drugi način.
2022 07 24
I meni je bezobrazno da vam da svoj iban i onda odustane od prodaje, sto bi bilo da je odmah proknjiženo? Vi bi se preznojavali iscekujuci da vam vrate lovu.
2022 07 24
I ja sam imala jednog Marka jučer,nebi se uopće cudila da je ista osoba,htio je kupiti Pandoru ali placanje pouzećem,sou 😅 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c056b3ccdaf4d9598985fd2508ee6026.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7f4c973bc12c0b5dd0e57b168a06b626.jpg)
2022 07 25
Đizs... No comment
2022 07 25