Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Trudnoca pred menstruaciju

Drage moje ima li neka da je ostala trudna 3 dana pred mjesecnicu? Tad su mi trebali biti neplodni dani, ali sve mi se cini da je ovulacija jednostavno bila kasnije po sluzi. Sad mi kasni. Jucer sam osjetila par puta peckanje u lijevom jajniku, lagano kao ubod igle na sekundu i manje. Test cu raditi za koji dan. Samo me zanimaju iskustva. :)
2022 10 02
Moja majka je tako ostala. Kazu da je ne moguce, al evo me ziva i zdrava :)
2022 10 03
Ako su vam neredoviti ciklusi,uopce nije cudno! I meni je prvi simptom bilo bockanje u jajniku bez uobicajene boli u ledjima koji inace bude prije menstruacije.Prvi test sam radila nakon nekih tjedan dana i bio je negativan pa za par dana ponovila,i pozitivan!
2022 10 03
> Let_it_go: > Drage moje ima li neka da je ostala trudna 3 dana pred mjesecnicu? > Tad su mi trebali biti neplodni dani, ali sve mi se cini da je ovulacija jednostavno bila kasnije po sluzi. > Sad mi kasni. Jucer sam osjetila par puta peckanje u lijevom jajniku, lagano kao ubod igle na sekundu i manje. > Test cu raditi za koji dan. Samo me zanimaju iskustva. :) Evo me;)
2022 10 04
> ninazeta: > Ako su vam neredoviti ciklusi,uopce nije cudno! > I meni je prvi simptom bilo bockanje u jajniku bez uobicajene boli u ledjima koji inace bude prije menstruacije.Prvi test sam radila nakon nekih tjedan dana i bio je negativan pa za par dana ponovila,i pozitivan! Imala sam prije par dana bockanje u lijevom jajniku, više onako peckanje na sekundu, par puta.. Kao da me netko bocne iglicom ako na to mislite
2022 10 04
Ciklusi su mi redovni, gore dole jedan dan :) otprilike su mi 30 dana. Danas je 39 dan ciklusa 🙉 Napravit cu test za dan, dva ako ne stigne :)
2022 10 04
Kupila sam clearblue
2022 10 04
Prije dva dana test negativan, danas 10.i dan kasnjenja pozitivan 🥰
2022 10 05
> Let_it_go: > Prije dva dana test negativan, danas 10.i dan kasnjenja pozitivan 🥰 Eto,ista situacija kao kod mene!Cestitam!!
2022 10 05
Cestitam! :)
2022 10 05
Čestitam :*
2022 10 05
Cestitam❤️
2022 10 05
> Let_it_go: > Prije dva dana test negativan, danas 10.i dan kasnjenja pozitivan 🥰 Ćestitam sve najbolje!
2022 10 05