Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Mučna suradnja!Da li sam uistinu toliko komplicirana?

Ooo....nije baš za pohvalu. >:(
2022 10 11
Nije u redu primiti uplatu, a onda reći da nemaš vremena za realizaciju suradnje. Mogla je nekog zamoliti da vam uplati novce u njeno ime ako ona nije mogla do banke. Postavila je svoje uvjete i ostavila vas da čeka. I onda se ona još ljuti na vas. Bezobrazno od nje. Da si ne znam koliko ljuta i živčana iz bilo kojeg razloga, ne možeš se tako odnositi prema nepoznatoj osobi. Možete joj još jednom kratko napisati da joj predlažete da uplati za poštarinu, ako ne želi nije ni na vama da o svom trošku vraćate cipele. Poklonite ih nekome ili postavite u oglasu da ih poklanjate, netko će htjeti normalnim postupkom platiti poštarinu i razveseliti se. Barem da nešto pozitivno ispadne od tih cipelica. I što vas briga. Očito nju nije. Ni za vas ni za cipele. Žao mi je što vam se toliko rastegnula suradnja, ja sam mislila da je to riješeno i da ste ipak uspjeli postići pristojan dogovor.
2022 10 11
Ma, gnjusno, njoj je muka??!! A, vama nije kao. Znaci manje vremena bi potrošila, kad vec priča o rušenju svijetova, da vam je odmah rekla da ne stiže poslati i zamoli nekog prijatelja s int bankingom da vam uplati novce, a ovo je mučno uopće čitati. Zaslužila je sočnu negativnu ocjenu vratila vam novce ili ne. To izgovaranje na zivotne probleme, stvarno ofucano... Svatko tko je doživio ovak nesto na krpicama vas razumije, mogu vas samo utješiti da cete se s vremenom bolje osjećati
2022 10 11
Hvala svima koji su se uključili u temu ;) Evo sada sam sa tiska.Trebala sam pokupiti 2 paketa.Oni su mi dali vjetar u leđa da ne odustajem od MK. jer postoje uistinu lijepe suradnje i ove manje lijepe koje želim zaboraviti nisu vrijedne moga života. Bila sam ponijela i njene cipele da ih vratim ali sam odustala tj vratila sam ih oped doma. Možda ih se sjeti i kontaktira me jer ja nju više neću. Poštujem svaku njenu poruku od početka pa ću ih poštivati do kraja. pisati joj poruke neću jer tako traži. isto traži da joj se okanem profila ali mi žao što ne mogu prepraviti povratnu info. i nadodati da su novci napokon vraćeni. Neću dirati njen profil. Da mi na kraju nije uputila riječi koje i jeste sve bi napokon završilo. A pošto sam komplicirana i eto takva kako je napisala imam i ja poštovanja prema sebi. Nisam neka balavica niti muljatorica da mi ne znači nečija riječ (bila lijepa ili manje lijepa) Cipele su bile namjenjene za moje dijete (20+) što znači da imam života iza sebe. Voljela bi da vidi temu i ako želi neka sudjeluje. Ili neka se javi meni ,svejedno mi jeJa stojim iza svakog svog napisanog slova kao i riječi. Odlučila sam ,neka sada ona mene čeka da joj vratim paket ,mada mi ga mučno gledati ali imam i ja na kraju svoje principe. I dalje mi je žao što je do ovoga došlo
2022 10 11
Možete prepraviti povratnu, odete samo na tu povratnu i kliknete na prikazanu olovčiću i uredite, nadopunite što želite. Pa ako uplati poštarinu, onda šaljite natrag cipele. Nepouzdana je, mogli biste vi platiti poštarinu samo da se riješite tih cipela, a ona uopće možda ni ne ode podignuti paket pa se cipele opet vrate k vama.
2022 10 11
Ta žena nema što tražiti ovdje. Nigdje prodaja ne funkcionira na njen blesav način. Ako čitaš, pobriši artikle i bježi ća.
2022 10 11
> Eisen77: > Možete prepraviti povratnu, odete samo na tu povratnu i kliknete na prikazanu olovčiću i uredite, nadopunite što želite. > Pa ako uplati poštarinu, onda šaljite natrag cipele. > Nepouzdana je, mogli biste vi platiti poštarinu samo da se riješite tih cipela, a ona uopće možda ni ne ode podignuti paket pa se cipele opet vrate k vama. Da znam da mogu prepraviti povratnu kako ste napisali. žao mi je što ne mogu dirati u njen profil i nešto pisati jer ona tako želi. Citiram njene riječi,,Okanite se mene i mog profila,, Opet se ponavljam novci koje sam uplatila su mi vraćeni a ja ću čekati neko vrijeme neće li uplatiti za povrat . O svom trošku ih više ne želim slati jer je moguća i ta opcija da mi se na kraju opet vrate jer više nema komunikacije između nas. Baš žalosno :(
2022 10 11
Zalosno da kupac toliko ceka kupljenu stvar ili povrat novca Dok ceka novac sve moze,kad novci sjednu na racun ,uvijek netko umre,u bolnici je,dijete bolesno,ovo ono Da kupac ceka vise od mjesec dana povrat novca,zbog cega? Svatko tko nema int,bankarstvo savjetujem da ga napravi Ne kosta milion,svaku uplatu izvrsim u trenu,isto tako i da moram napravit povrat,opet uplatim bez da obilazim poste,banke A meni neugodno kad ne stignem isti dan od uplate poslati Bar je vratila novac napokon A ako cipele hoce neka uplati za postarinu
2022 10 11
> renata74: > > Eisen77: > > Možete prepraviti povratnu, odete samo na tu povratnu i kliknete na prikazanu olovčiću i uredite, nadopunite što želite. > > Pa ako uplati poštarinu, onda šaljite natrag cipele. > > Nepouzdana je, mogli biste vi platiti poštarinu samo da se riješite tih cipela, a ona uopće možda ni ne ode podignuti paket pa se cipele opet vrate k vama. > Da znam da mogu prepraviti povratnu kako ste napisali. > žao mi je što ne mogu dirati u njen profil i nešto pisati jer ona tako želi. Citiram njene riječi,,Okanite se mene i mog profila,, > Opet se ponavljam novci koje sam uplatila su mi vraćeni a ja ću čekati neko vrijeme neće li uplatiti za povrat . O svom trošku ih više ne želim slati jer je moguća i ta opcija da mi se na kraju opet vrate jer više nema komunikacije između nas. > Baš žalosno :( Zaista od ovakve komunikacije čoviku mora bit mučno, ali vi se tu ne morate osjećat loše, odradili ste, po meni, sve kako treba i još više, strpljivo i s mjerom. A šta sad s cipelama - ja bi npr. cipele zadržala neko vrijeme neće li se ona ipak oglasit ili joj ovde napisala ( s obzirom da je rekla da joj više ne pišete) da ću ih zadržat, recimo 10-15dana , ne znam, neki određen broj dana,a poslije toga ih poklanjam, javno ... jer ne bi želila imat na taj način kod sebe te cipele, al ne bi joj ih vraćala o svom trošku.
2022 10 11
Ma, javit ce se ona i traziti da joj se pošalju cipele, pa neka vidi kak je to, Evo sutra ih saljem,pa, baka mi je bolesna, pa nema kutija na tisku, pa mora i malo korone biti... i tako dva tjedna😂😂😂
2022 10 11
> kozmetika88: > Zalosno da kupac toliko ceka kupljenu stvar ili povrat novca > Dok ceka novac sve moze,kad novci sjednu na racun ,uvijek netko umre,u bolnici je,dijete bolesno,ovo ono > Da kupac ceka vise od mjesec dana povrat novca,zbog cega? > Svatko tko nema int,bankarstvo savjetujem da ga napravi > Ne kosta milion,svaku uplatu izvrsim u trenu,isto tako i da moram napravit povrat,opet uplatim bez da obilazim poste,banke > A meni neugodno kad ne stignem isti dan od uplate poslati > Bar je vratila novac napokon > A ako cipele hoce neka uplati za postarinu Bas to Kakvo obilaženje banaka i šaltera ?pa nebi stigla nikad !!! Blaženi net
2022 10 11
Moze li sazetak? Stvarno nema smisla keljiti screenshotove dvjesto poruka 🤷
2022 10 11
> Desinićka: > Moze li sazetak? > Stvarno nema smisla keljiti screenshotove dvjesto poruka 🤷 Pokušat ću sažeti što kraće. Predugo traje da bi bilo kratko a jasno opisano. Zato sam na početku i rekla ako tko može da čita ali nisam uspijela po redu staviti screenshotove i nisu se svi ni učitali ;) -5. 9 javljam se za kupnju cipela i pitam konačnu cijenu za uplatu (bez upita o popustu) -6. 9. dobivam podatke za uplatu 220 kn sa pt tiskom - zahvaljujem na popustu i isti tren (10h. 58min )uplaćujem preko zaba-neta (žurba mi je i trebaju nam) -Javljam da je uplaćeno i tražim šifru po slanju na što mi se obećaje poslati istu -slijedi ne prjavljivanje na stranicu pa četvrti dan navečer šaljem poruku da li su poslane? -nema odgovora 2 dana i idem na tisak upitati ima li što za mene. -ostavljam negativnu (možda se tako javi) -Javlja se nakon toga(utorak)sa isprikom o slučaju i da je zaboravila te obećaje slanje sutra najkasnije četvrtak. -molim da se i pošalju najkasnije do tada jer mi nakon toga ne trebaju . - Četvrtak 22 h šaljem poruku ponovo (jer nisam nikakvu od nje dobila)ako nije poslala da ni ne šalje i šaljem podatke za povrat novca -Prošlo je 11 dana -Paket je najavljen - 18 .09. 2022 21 : 16 po šifri poslan u nedjelju navečer a u ponedjeljak se šifra javlja -molim povrat novca na račun a ona da povuče paket natrag -Ona ne zna, nema kada meni uplaćivat ..ne trebam vraćat paket, da ih ostavim za džaba i da čekam 10 . 10 da mi vrati 200 kn -pišem da ne želim novce i cipele . ne znam što s paketom ? Trebam čekati slj. 20 dana na povrat 200 kn (nema veze ajd 200 neću ni da je ona na gubitku pa neću ni pitati tih 20) samo u tom trenu želim riješiti povrat paketa da se ponovo povrat ne plaća
2022 10 12
> Desinićka: > Moze li sazetak? > Stvarno nema smisla keljiti screenshotove dvjesto poruka 🤷 nastavak! - Pitam ponovo nju nakon zaprimanja paketa na kiosk što ću? pitam i u prvoj temi otvorenoj na forumu kao cure u inbox jer je tema već bila starija pa nisam dobila odgovor. prodavačica govori podići paket a i cure savjetuju da ih podignem jer je daleko datum i tko zna da li će biti uplata. - peti dan iza javljam da je sestra podigla paket jer sam ja taj vikend bila van Hr. i da ću ga uzeti od nje taj dan.(to je moja zadnja poruka njoj prije 15 dana ) - javljanje iza 10 h 10 . 10. da napomenem da je datum ako me je zaboravila i napomena ponovo da mogu vratiti cipele do mene nije - obećanje da će biti čim joj novci sjednu - javljanje o uplati od 220 kn (predvečer nezz točno kada) i molba da kada mogu da vratim cipele -Pišem poruku (kopirala sam ju) i tražim dodatnih 26 kn za pt i šaljem odmah paket natrag -dobivam poruke (kopirane su ) da neće biti uplaćena više ni lipa ,da joj s neda više sa mnom ,da pošaljem ako hoću itd i da se okanem nje i njenog profila jer joj je muka od biblijskih poruka -Nakon toga je ,,muk,, nit ja njoj nit ona meni.
2022 10 12
Ponavljam od početka do kraja da ne želim i novce i cipele te da su novci uplaćeni 220kn Hvala puno na datoj riječi i uplati. Ponavljam i to da ih neću slati o svom trošku. Da mi se reklo tako prije no što se zahtijevalo , poslala bi i završila s tim. A ne meni postavljati uvjete davati ove one cifre kako se kom prohtije . Nit sam pitala popust nit ikakvo smanjenje cijene niš nisam pitala osim dodatnih 26 kn (mogla mi je reći uplatila sam 220 a rekla sam 200 a tih 20 kn neka bude za povrat paketa) eto moglo se lagano ali nije išlo.. Opet ,,Biblijska poruka,, :) :) Po meni sažeta jer ne znam drugačije opisati -Isprika! :")
2022 10 12