Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Kupnja preko aliexpressa

Pozdrav! Evo, malo sam se navukla na ali pa bih trebala pomoć od iskusnijih. Kupujem najčešće repromaterijal, odaberem jednog selera i uzmem više istih stvari u različitim bojama. Za svaku pojedinačnu stvar se naplate pt. Moje pitanje je- da li postoji neka opcija da se smanje ili objedine pt ako se uzima više stvari od istog sellera? Hvala svima!!
2022 10 30
Oni automatski računaju pt za svaki kupljeni predmet, dakle ako uzmete 5 paketića repromaterijala, naplate i 5 poštarina... pt bi komotno mogla biti besplatna, ali mislim da si oni tako samo podižu cijenu artikla, da to nije njima za pt jer je najčešće besplatna S obzirom na tisuće prodavača, probajte naći najjeftiniju ponudu tih repromaterijala i te kupite jer mislim da se ova naplata pt ne može izbjeći (ako nađete način, javite :') redovno kupujem na Aliju :') )
2022 10 30
Hvala!! Mislila sam da druhi znaju nešto što ja ne znam :') ! Tako i radim, vidim da pojedini selleri baš nabijaju šiping, sve je to tu negdje no uspije se naći i kn, dvije jeftinije. Hvala na odgovoru!
2022 10 30
Samo pazite sad na ovo "sniženje" za 11.11. jer apsolutno svakom "sniženom" artiklu su digli cijenu, baš sam uspoređivala artikle koje sam kupila prije 5 dana s novim cijenama i baš svaki je skuplji na "popustu"
2022 10 30
Mene zanima postoji li neki filter po kojem mogu filtrirati prodavace koji salju iz Kine od onih koji salju iz EU?
2022 10 31
> Poisene: > Mene zanima postoji li neki filter po kojem mogu filtrirati prodavace koji salju iz Kine od onih koji salju iz EU? Može se filtrirati zaobilaznim putem, ali je onda problem taj što to filtrirano najčešće ne dostavljaju u Hrv pa treba otvoriti sve do jednog oglasa da se nađe onaj koji dostavlja jer se drugačije ne može filtrirati lokacija.
2022 11 16