Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Opisivanje proizvoda...

drage cure, ne znam zašto su neke od vas prilično neorganizirane i ležerne pri opisu proizvoda kojeg prodajete....ne razumijem zašto je tako faking teško napisati malo više o stvarčicama (govorim poglavito o kozmetici).... evo ugledam ruž,zainteresirana sam...a na oglasu samo ''crveni Chanel ruž''....nit oznake niti boje, niti stanja ruža....a fotografija je mutna i ništa se ne vidi.... dali je takav problem napisati- brand,nijansu, broj ako ga ima, stanje kozmetičkog proizvoda? i usput pogledati kakve fotke plasirate i ima li ih smisla stavljati ako su mutne i ne govore ništa o onome što prodajete... pa dajte malo odgovornije i suvislije.....jeste li ikada bile u dućanu i vidjele koje informacije proizvod treba imati? ne? prošećite onda malo pa pogledajte!
2013 10 12
I ja se slazem! [:hihot] bas zna biti skroz bez info stari [:znoji]
2013 10 12
apsolutno se slažem, jednput sam gledala jedan prsten na tako mutnoj slici da je to bilo ko nekaj mutiranog na slici...baš je to deprimirajuće, užas...a admina je rekla da se brišu oglasi sa takvim slikama, samo vjerojatno ne može sve popratiti...
2013 10 12
meni je najbolje kada gledam neke čizme ili majicu, a nema ni veličine niti marke niti išta što može barem malo pobliže opisati predmet
2013 10 12
Trudim se [:hihot]
2013 10 12
Ja cijelu Bibliju ispišem a neki stave samo ''jako topla''. Tako će i prodati (iako doduše ni ja sa svojim opširnim opisom ne prodam niš al dobro) xD
2013 10 12
Amen!
2013 10 12
Meni se čini da ja sa svojim opširnim opisima samo otjeram ljude [:smije]
2013 10 12
I ja isto mislim da previse nabrajam ispod slika,ali bolje i tako nego ne opisati pa se ti misli ... Btw. @cijuciju,draga imam ti ija Chanelov ruz [:sramezljiv]
2013 10 12
Mislim da je jedan od najboljih opisa koje sam vidjela ovdje bio: 'sexy haljina', uz mutne slike, naravno. [:znoji]
2013 10 12
Ja sam jednom trazula dodatni opis uz torbu za koju je pisalo : crna i velika i dobila odgovor: nemam vremena sas pisat,javim se...i nkad mi se nije javila?!? nekima nije u cilju prodat..
2013 10 12
i ja jednoj curi za torbu, pitala sam je za stanje i dimenzije jer to ništa nije pisalo, a bila je skuplja, rekla mi je da je kao nova i da će dimenzije poslat, nikad ih nije poslala -.-' ne kontan, ako nešto ne želiš prodat, ne stavljaj pobogu [:pospan] a tu je torbu prijateljica kupovala priko mene jer iman profil ode, pravo mi je neugodno bilo zbog drugih šta su bezobrazni [:sokiran]
2013 10 12
Meni ne smeta kad je šturo objašnjenje, više me smetaju čitabe i "jednom nošeno", a iz aviona se vidi da je čak i iznošeno. Ako me nešto baš privuče i to mi treba, pitat ću u poruci za detalje. Ali mutne slike me ubijaju u pojam.
2013 10 12
Definitivno najjači naslov koji sam vidjela je "Uske tajice"... [:hihot]
2013 10 14