Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Skuplja poštarina i način slanja

Uvijek čuvam one vrećic s mjehurićima,ako dobijem nešto takvo. Možda bi bilo dobro sačuvati i koji komad stiropora. Vrećice uvijek imam,čak i previše,iako u tgovinu uvijek nosim svoje platnene torbe.
2022 11 16
Tako sam ja jednom kupila od jedne žene jedan proizvod kojeg koristim, i napomenula sam joj da obavezi zalijepi ili zaštiti nekako čep od proizvoda jer je nezgodno napravljen, i otvara se sam od sebe i desilo mi se da mi se proizvod u torbi rasipa. Naravno da to nije učinila, a to sam znala čim sam podigla kutiju na tisku koja je bila cijela mokra i u raspadnom stanju zato što se prolilo sve unutra po njoj. Naravno da kad sam ju pitala zašto nije zaštitila čep kao što sam zamolila, rekla je da je kutiju poslala njena mama koja je to zaboravila napraviti. Pošto sam u paketu kao pokloncic uz kupnju dobila masku za lice, bilo mi je žao onda da joj to zamjerim pa sam rekla da nema veze
2022 11 17
To je taj problem kod svih nas što se ne želimo zamjeriti nokome pa često prešutimo. Ja sam jednom u pošiljci dobila parfemić na kojem se nakupila prašina. Bilo mi je neobično ženi napisati da ga je mogla prije slanja obrisati.
2022 11 17
Ako je vrećica čista nije mi problem da dođe u njoj :) da je masna, mislim da bi zamjerila i napomenula to prodavačici. Nije mi se još dogodilo srećom.. sto se tiče postarine, potpuno ste u pravu. Često mi se dogodi da za pt cure traže 25-30 kn, a želim kupiti majicu ili neku sitnicu za dijete. Zbog toga često odustanem od kupovine, ne jer mi je žao par kuna više nego mi bude neisplativo, poštarina bude gotovo skuplja od kupljene stvari :/
2022 11 18
Evo jos jedan manijak za pakiranje stvari 🤭 cesto mi se cure zahvaljuju kako sam fino upakirala pa mi bude cudno jer mislim da se podrazumijeva da se to sto je netko platio lijepo i zapakira. Neki dan ispred mene na Tisku mlađa djevojka daje prodavaču nesto pleteno džemper, šal nesto takvo i cudim se sto radi, kad krenuo prodavac to stavljati u kutiju🤦ostala sam u soku da sam zaboravila po sto sam dosla. Odma sam pomislila na krpice i ne mogu vjerovati da netko tako išta salje bilo kome, pa makar sestri ili prijateljici. Jednostavno ne mozes poslati komad odjece onako kao da si upravo skinula sa sebe, bez vrecice i icega.
2022 11 28
1 2