Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Prodajem Tefal pekač kruha

Pozdrav, Prodajem Tefal pekač kruha Opis: Poboljšajte pripremu vaših domaćih pripravaka! Pain & Trésors Maison pekač kruha: više od domaćeg kruha! Unesite raznovrsnost u svoje domaće recepte pomoću multifunkcionalnog i kompaktnog Pain & Trésors pekača kruha. Brzo i lako napravite domaći kruh, pizzu, kašu, žitarice, jogurt i još mnogo toga zahvaljujući pekaču sa 22 automatska programa! 3 programa bez glutena: slani kruh bez glutena / slatki kruh bez glutena / torta bez glutena. 8 programa za kruh: brzi kruh / kruh / kruh bez soli / super brzi kruh / raženi kruh / francuski kruh / slatki kruh/ ručni način rada. 8 drugih programa: tijesto / biskviti / prhko tijesto/ Tjestenina/ Samo kuhanje / Kaša / Žitarica / Džem. 3 programa mliječnih proizvoda: jogurt / tekući jogurt / sir Dodajte malo dodatnog okusa vašim pripravcima pomoću automatskog dozatora: kvasac, grožđice orasi, čokoladni čips i još mnogo toga! Model: PF251835 Zbog ne mogućnosti učitavanja slika, stalno me izbacuje na ponovni log in čim označim fotografiju u oglasu stavljam ovakav oglas. Za fotografije javite mi se porukom pa mogu poslati preko viber, i sl. Aplikacija slike. Uređaj je u odličnom stanju, korišten svega 2-3 puta, nažalost zbog manjka vremena i volje stoji u ormaru stoga ga želim ponuditi za prodaju. Cijena 650, 00 kn Slanje, tisak paketom ako je u mogućnosti stati u kutiju, hp, gls sve zavisi koja opcija bi bila cjenovno prihvatljiva a također i sigurna da se nebi oštetilo. Lp
2022 12 18