Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Hotel/pricuvanje pasica

U nadi da netko moze pomoci. Nalazimo se u Biogradu tako da Zadarska zupanija bi bila idealna. Radi hitnog obiteljskog slucaja moramo putovati avionom na 2 tjedna. No imamo predivnog psica(12 god) i jako jako je vezana za nas a i mi uz nju. Nazalost nemamo puno obitelji koju bi ju mogli pricuvati za tako kratko vrijeme. Ako netko ima prijedlog za neki vrtic ili hotel za pse bila bi VRLO zahvalna. Pasic je dama, puno spava i nuzdu obavlja unutra na papir (radi operiranog tumorcica). Hvala 🐶
2022 12 25
Dama će svisnuti od tuge ako ju date u hotel,pogotovo u tim godinama. Zar nemate nekog prijatelja u kojeg imate povjerenja da ju dođe posjećivati i hraniti?
2022 12 25
Problem je u tome sto ne obavlja nuzdu vani vec unutra (nije ona kriva zbog toga). Takoder trebala bi biti s nekim. Porodicu tu nemamo a poznanici koje imamo ili dosta rade pa nisu ni kuci ili nisu u mogucnosti je paziti. Znam, zato nam se srce slama dok trazimo ali neznamo vise. No hvala Vam svejedno na odgovoru
2022 12 25
Joj, bas tuzno... Da ju bar možete povesti sa sobom. Drzim fige da sve prođe dobro!
2022 12 25
Možda ste već pronašli rješenje, ali pada mi na pamet da bi možda najbolje bilo kontaktirati neku lokalnu udrugu ili sklonište za životinje. Oni uglavnom imaju i pouzdanu mrežu volontera, možda vam mogu preporučiti nekog da preuzme brigu o njoj, a da joj to bude najmanje stresno.
2022 12 28
Trusted house sitters web sajt, putujem svijetom ponekad i koristim za čuvanje kućnih ljubimaca. Da bi se sajt koristio plaća se godišnja članarina oko 100 eur, svi imamo reference i kad god trebaš objaviš i ljudi ti se jave pa možeš nekog izabrati da ti čuva ljubimce free jedini uvjet je da bude osoba ili par kod tebe doma. Imala sam divna iskustva, sajt nudi i vetetrinarske usluge za premium članove itd.
2023 01 03
Pa, kako tražite "pričuvanje", možda da platite pričuvu za nju?
2023 01 03
Virtue, tebi stvarno ne vrijedi odgovarati na postove, jel ti palo na pamet da ženi hrvatski nije materinji jezik. Daj više odi negdje ispucati višak energije i pusti forumašice na miru, ili kupi nesto i prodaj, tome služi forum.
2023 01 03