Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Član je blokiran..

Jesam li ja jedina koja ne vidi smisao blokiranja sve dok je moguće otvarati bezbroj profila ? Kod člana s negativnima ( pod uvjetom da se ne brišu) bar znam što mogu očekivati i s čime otprilike imam posla, a nakon što bude blokiran, svaki novi član (ili back up -prevarantski profil) predstavlja potencijalnu opasnost. Nije mi jasno što se time dobiva, a ipak vidim da vas većina zaziva blokade?
2023 01 02
Ima dosta starijih članova koji imaju po par stotina pozitivnih i par negativnih, to je to da znate što možete očekivati i okej. Bilo je i situacija kad neopravdano ne žele izvršiti povrat, pa je na kraju bolje i napraviti ga nego biti blokiran i izgubiti sve povratne nakon toliko godina. Kod novijih članova blokada jednostavno ima više smisla, iako ni ona baš nije dobro rješenje. Ako je član blokiran ne može kontaktirati s drugima i vršiti prevaru, a kad se ne bi blokiralo trebalo bi se čekati da se 3-4 cure zeznu, izgube novac i ostave negativnu. Jednako tako nitko ne garantira da profil s par negativnih kojem zbog istih ne ide kupnja neće samo napraviti novi profil
2023 01 02
Molim administratore da blokiraju ovog prevaranta koji šalje more poruka https://mojekrpice.hr/daanah14-426254
2023 01 03
> PigmyPuff: > Kod novijih članova blokada jednostavno ima više smisla, iako ni ona baš nije dobro rješenje. Ako je član blokiran ne može kontaktirati s drugima i vršiti prevaru.. Kako ne? Evo, na susjednom topicu, innanateya je prevarena od dan prije blokiranog člana. A nekako sumnjam da bi uplatila tom istom članu koji je tada imao 2-3 negativne a nije još bio blokiran. > PigmyPuff: > .. . a kad se ne bi blokiralo trebalo bi se čekati da se 3-4 cure zeznu, izgube novac i ostave negativnu. Zapravo ne. Treba se čekati samo desetak minuta da blokirani profil otvori novi. > PigmyPuff: > Jednako tako nitko ne garantira da profil s par negativnih kojem zbog istih ne ide kupnja neće samo napraviti novi profil Ovo je istina ali na to ne možemo utjecati.
2023 01 03
Ona je uplatila članu s 0 pozitivnih i 0 negativnih. Kad se blokira ostaju i negativne i pozitivne. Ista stvar je ne uplatiti nekom jer ima 3 negativne i ne uplatiti jer je blokiran. S druge strane, ako netko ima neg a nije blokiran, netko drugi u tražilici može naletjeti na artikl, poslati poruku preko "želim to" i nastaviti komunikaciju u inboxu ne pogledavši profil uopće i tako izgubiti novce. Blokirani profil može za 10 min otvoriti novi, prevarantski profil može prevariti dvije cure, dobiti dvije negativne i onda za 10 minuta otvoriti novi profil, ista stvar. Samo što ga se još može kontaktirati i ugovoriti prodaju 🤷‍♀️
2023 01 03
Barem je danas lako imati više i mail adresa i google računa i profila, kao da je to problem...ja prva znam evo kako bih i mogu otvorit još 2 profila ovaj tren da želim. Jedan s poslovnog računa jedan s drugog google s laptopa kod kuće :D Prevarante ipak treba ograničiti blokadom da sa što manje ljudi ulaze u interakcije.
2023 01 04
Imam jedan problem pa bi se htjela javiti administratoru znate li kako mogu?
2023 01 06