Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kako pronaci korisnicu

Pozdrav svima. Molim vas info moze li se na neki drugi nacin kontaktirati korisnica koja dulje vrijeme nije bila online na krpicama? Zainterrsirana sam za kupnju, no korisnica se nije logirala malo manje od 4 mjeseca 😓🙁 Hvala
2023 02 18
Ja sam uspjela doći do nekih cura koje nisu dugo bile logirane, povremeno im pošaljite poruku, dobit će je kad se logiraju, jer mi se čini da njima ni ne stižu poruke. Cak sam trazila clanice koje su im ostavile povratne ocjene da mi nađu prepiske i brojeve telefona. Budite uporni! 😀
2023 02 19
Budite strpljivi, ne uporni. : ) Mislim da nitko ne bi da se njegovi privatni podaci šalju drugima bez znanja i odobrenja.
2023 02 19
> Nitospitos: > Ja sam uspjela doći do nekih cura koje nisu dugo bile logirane, povremeno im pošaljite poruku, dobit će je kad se logiraju, jer mi se čini da njima ni ne stižu poruke. Cak sam trazila clanice koje su im ostavile povratne ocjene da mi nađu prepiske i brojeve telefona. Budite uporni! 😀 😁 tenks
2023 02 19
> Desinićka: > Budite strpljivi, ne uporni. : ) > Mislim da nitko ne bi da se njegovi privatni podaci šalju drugima bez znanja i odobrenja. Sve jasno :) hvala 🤗
2023 02 19
Po mom osobnom iskustvu, kad sam tako željela nešto kupiti od korisnica koje se nisu dugo logirale ovdje do suradnje nije ni došlo, jer se one nisu javljale tako da sam odustala i otišla kupiti kod nekog drugog. Pretpostavljam da korisnice koje se tako dugo nisu logirale nemaju namjeru više ovdje prodavati. Rekla bih Vam da pitate korisnice s kojima je krpičarka surađivala za njen broj, no nikad ne znate hoće li se krpičarka naljutiti i dal joj je okej da se njen broj šalje drugima. Ako ima svoje pravo ime i prezime na profilu pokušajte ju naći na nekoj od društvenih mreža ili napravite skrin profila pa pitajte u FB grupi "Moje krpice" dali je tamo, možda Vam se posreći pa vidi objavu i kontaktirao Vas. Sretno!.
2023 02 21
> Ketycaa: > Po mom osobnom iskustvu, kad sam tako željela nešto kupiti od korisnica koje se nisu dugo logirale ovdje do suradnje nije ni došlo, jer se one nisu javljale tako da sam odustala i otišla kupiti kod nekog drugog. Pretpostavljam da korisnice koje se tako dugo nisu logirale nemaju namjeru više ovdje prodavati. Rekla bih Vam da pitate korisnice s kojima je krpičarka surađivala za njen broj, no nikad ne znate hoće li se krpičarka naljutiti i dal joj je okej da se njen broj šalje drugima. Ako ima svoje pravo ime i prezime na profilu pokušajte ju naći na nekoj od društvenih mreža ili napravite skrin profila pa pitajte u FB grupi "Moje krpice" dali je tamo, možda Vam se posreći pa vidi objavu i kontaktirao Vas. Sretno!. joj, kad ima artikl koji bih baš htjela, a drugih takvih nema :) Probat ću ovo sa screen pa možda upali. tenks!
2023 02 22
Neke cure se ne logiraju jer nemaju puno robe, i po meni, ne dobivaju ni poruke, ja sam tako 6 mjeseci čekala tenisice i isplatilo se,cekala sam curku koja živi vani dva mjeseca isto se isplatilo, zadnji put mi je jedna cura dala broj telefona od cure kojz sam čekala i uopće joj nije smetalo, cak joj je bilo drago, itako si ostavljamo adrese i brojeve tako da ne vidim neki problem da se tako proba.
2023 02 23
> Nitospitos: > Ja sam uspjela doći do nekih cura koje nisu dugo bile logirane, povremeno im pošaljite poruku, dobit će je kad se logiraju, jer mi se čini da njima ni ne stižu poruke. Cak sam trazila clanice koje su im ostavile povratne ocjene da mi nađu prepiske i brojeve telefona. Budite uporni! 😀 Zamoliti cure koje su imale suradnju poslati sms dotičnoj da pogleda u inbox, to je ok, ali dati/dilati br. mobitela to nije ok.
2023 02 28
Ne razumijem tu osjetljivost na davanje broja telefona, kao da nisam u imeniku, kao da me ne zovu nonstop nepoznati ljudi... Ne kuzim paranoju, pa svi smo tu na krpicama na neki način prijatelji. Uostalom ne trazim clanice da mi daju broj, nego ih zamolim da kontaktiraju clanicu koju nemogu dobiti.
2023 03 01