Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kerastase ili Olaplex?

Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim.
2023 03 04
Glasam za Olaplex čisto zato što sam trenutno na Kerastaseu 😂 Da su bolji od prosječnih šampona to da, definitivno. Ali ne mogu reći da mi je kosa nešto drastično bolja i ljepša. Svakako se poboljšala otkad ga koristim, ali nedovoljno da opravda divlju razliku u cijeni, po mom mišljenju 🥴 Isto sam se dvoumila između ta dva pa uzela Kerastase jer je bilo manje kalkuliranja koji bih točno trebala uzeti. Ali bez problema bih se prebacila da znam da je neki drugi bolji, eto.
2023 03 05
> PaolaJr: > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. Ako ste zainteresirani za njegu kose, na Facebooku ima fenomenalna i iznimno korisna grupa - KOSOLJUPCI, u kojoj se stvarno može naučiti svašta.
2023 03 05
Olaplex def.! imam dugu kosu koju tretiram svaka 2 do 3 mjeseca plavim pramenovima. Ne znam što bih bez Olaplexa..čuva štiti hrani boosta kosu
2023 03 07
> ValkyrieBlue: > > PaolaJr: > > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. > Ako ste zainteresirani za njegu kose, na Facebooku ima fenomenalna i iznimno korisna grupa - KOSOLJUPCI, u kojoj se stvarno može naučiti svašta. faaalaaa, usla, proucila, izucila i skuzila da sve radin krivo :D opskrbila se produktima, pa sad …. ;)
2023 03 11
Meni je olaplex isto bolji, koristim masku po potrebi i vidim razliku nakon upotrebe.
2023 03 12
> PaolaJr: > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. Ja imam isto tanku kosu i koristila sam Kerastase, jednom i nikad više. Imala sam šampon i masku, i bio mi je jako težak za kosu (maska pogotovo), izgledala je masno nakon pranja. Olaplex nisam probala.
2023 03 19
> PaolaJr: > > ValkyrieBlue: > > > PaolaJr: > > > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > > > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. > > Ako ste zainteresirani za njegu kose, na Facebooku ima fenomenalna i iznimno korisna grupa - KOSOLJUPCI, u kojoj se stvarno može naučiti svašta. > faaalaaa, usla, proucila, izucila i skuzila da sve radin krivo :D > opskrbila se produktima, pa sad …. ;) Može info što ste uzeli? Grupa je privatna pa ne vidim što se piše.
2023 03 19
> Desinićka: > > PaolaJr: > > > ValkyrieBlue: > > > > PaolaJr: > > > > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > > > > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. > > > Ako ste zainteresirani za njegu kose, na Facebooku ima fenomenalna i iznimno korisna grupa - KOSOLJUPCI, u kojoj se stvarno može naučiti svašta. > > faaalaaa, usla, proucila, izucila i skuzila da sve radin krivo :D > > opskrbila se produktima, pa sad …. ;) > Može info što ste uzeli? > Grupa je privatna pa ne vidim što se piše. naravno, pisen u inbox :)
2023 04 03
> Desinićka: > > PaolaJr: > > > ValkyrieBlue: > > > > PaolaJr: > > > > Gledan na Notinu i u dvojbi san, u koji se od ova dva cuda vise isplati ulozit? :D > > > > Kosa mi je tanka, vlasiste masno i peren je cca svaka dva dana random samponima (trenutno san na litarskoj koprivi 🤭), pa eto da proban i s necim konkretnim. > > > Ako ste zainteresirani za njegu kose, na Facebooku ima fenomenalna i iznimno korisna grupa - KOSOLJUPCI, u kojoj se stvarno može naučiti svašta. > > faaalaaa, usla, proucila, izucila i skuzila da sve radin krivo :D > > opskrbila se produktima, pa sad …. ;) > Može info što ste uzeli? > Grupa je privatna pa ne vidim što se piše. Mislim da Vam se stvarno isplati učlaniti u grupu jer ima gomile korisnog sadržaja. Od testova poroznosti kose, do objašnjenja što su proteini, humektanti i emolijensi pa do proizvoda koji sadrže to što trebaju sadržavati te metoda kojima prati i održavati kosu na temelju vrste i oblika kose. Meni je trebalo prvo mjesec dana uopće da shvatim kakva mi je kosa i zašto mi izgleda tako kako izgleda, a proizvode i njegu još nisam pohvatala, tako da sumnjam da će Vam netko to uspjeti prenijeti u par rečenica.
2023 04 05