Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Plaćanje poštarine prilikom preuzimanja

Bok svima 😊 Nisam dugo slala poštom pa ne znam postoji li opcija koju trebam pa se nadam da netko od vas zna. Imam jedan paket težine oko 2 kg, poklon robica za bebe. Mogu li poslati paket putem pošte, a da druga strana plati poštarinu prilikom preuzimanja? Naime, gospođa bi tako preuzela paket da ne mora odlaziti u banku uplaćivati poštarinu. Ni ona ni ja ne znamo postoji li ta opcija. Znam za plaćanje pouzećem uz otkupninu, ali kad odem na stranicu pošte ne pronalazim mogućnost u kojoj se samo plaća poštarina.
2023 03 14
Možete i Vi platiti poštarinu, pa da onda stavite iznos otkupnine koliko iznosi poštarina
2023 03 14
Ili ako imate Keks pay pa uplati tako.Ili pošalje novce u kuverti
2023 03 14
> Eisen77: > Bok svima 😊 > Nisam dugo slala poštom pa ne znam postoji li opcija koju trebam pa se nadam da netko od vas zna. > Imam jedan paket težine oko 2 kg, poklon robica za bebe. > Mogu li poslati paket putem pošte, a da druga strana plati poštarinu prilikom preuzimanja? > Naime, gospođa bi tako preuzela paket da ne mora odlaziti u banku uplaćivati poštarinu. > Ni ona ni ja ne znamo postoji li ta opcija. Znam za plaćanje pouzećem uz otkupninu, ali kad odem na stranicu pošte ne pronalazim mogućnost u kojoj se samo plaća poštarina. Možete poslati tako da druga strana plati poštarinu. Jedino je u tom slučaju poštarina viša.
2023 03 14
Hvala vam na odgovoru. A i opcija da ja platim poštarinu pa za toliko zatražim otkupninu je isto ok. Samo mi se ne da zezati s tim. Očekivati poštara, odlaziti u poštu pa bih radije to odmah riješila i neka paket putuje 😊
2023 03 14
Tražite da Vam kupi bon za mobitel i to je to. 5€ bi bilo sasvim ok, bar ja tako riješavam.
2023 03 14
> Eisen77: > Hvala vam na odgovoru. > A i opcija da ja platim poštarinu pa za toliko zatražim otkupninu je isto ok. Samo mi se ne da zezati s tim. Očekivati poštara, odlaziti u poštu pa bih radije to odmah riješila i neka paket putuje 😊 Nema se sto ocekivati poštara, lova od pouzeća moze sjesti i na račun kada primatelj plati poštaru. To je ujedino i najpovoljnija opcija slanja pouzećem.
2023 03 14
> malllaaaa: > Tražite da Vam kupi bon za mobitel i to je to. 5€ bi bilo sasvim ok, bar ja tako riješavam. Zanimljiva opcija. Hvala na prijedlogu 👍
2023 03 15
> NomadOrganic: > > Eisen77: > > Hvala vam na odgovoru. > > A i opcija da ja platim poštarinu pa za toliko zatražim otkupninu je isto ok. Samo mi se ne da zezati s tim. Očekivati poštara, odlaziti u poštu pa bih radije to odmah riješila i neka paket putuje 😊 > Nema se sto ocekivati poštara, lova od pouzeća moze sjesti i na račun kada primatelj plati poštaru. To je ujedino i najpovoljnija opcija slanja pouzećem. Super, hvala na informaciji. Uopće nisam razmišljala da može sjesti i na račun. Slala sam ovdje pouzećem, ali to je bilo davno, sjećam se da mi je poštar donio novce i to je trajalo oko dva tjedna. Pokusat cu se dogovoriti sa ženom pa ćemo nešto od opcija izabrati.
2023 03 15
To sam i zaboravila napisati ,da se može izabrati da li poštar nosi doma novce ili uplaćuju na račun. To postoji već dosta dugo.
2023 03 15