Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PREVARA!!!!!! KhalifaPrincess

Da, kad nekome slažeš i besramno uvališ stvar koja je za smeće, onda ti je glavni problem komunikacija s tom osobom. Da je korisnica suptilno napomenula kako dobiveni artikl ne odgovara opisanom, odmah bi napravila povrat i priznala kako si ju svjesno lagala. Ali eto, čim se korisnica malo ljuti odmah je seljanka jer naravno može biti sretna što je kupila tenisice od 200 eura za samo 20. Bez obzira što nisu nosive. Ipak je to marka. Bože mili. Pa nije da je Monet u pitanju. Ljudi moji kuda ide ovaj svijet?! Svaki dan pročitam ovakvu neku novu poslovnu ideju. Povrat je jedino rješenje. I točka.
2023 05 21
Predlazem da joj posaljete jos jednu poruku da ste otvorili temu kako nalazu pravila, da ocigledno sve cure smatraju isto, i ako vam ne izvrsi povrat kroz dva dana (i to ne samo ono stk ste uplatili nego plus jos za postarinu sto cete joj slati natrag) da cete obavijestiti admina i profil od 200 povratnih ce joj biti blokiran... i ako se to ne dogodi, zbilja prijavite adminu, oni ce joj blokirati profil. I ako vam je ostavila negativnu, napomenite da vam je dala osvetnicku negativnu pa ce vam i to obrisati
2023 05 22
Tenisice za smeće. Komunikacija nula bodova. Nazvati svog kupca seljankom je dno dna. Ali sve to prodavačica zna. Usudila bih se reći po ovakvom stavu da joj nije prvi put, jer nema ni trunke osjećaja niti poštenja. Ja sam protiv blokiranja dok još slučaj traje. S time se ne postiže ništa. Žena otvori novi profil i čeka novu priliku. Super je kad nekome tolike povratne ništa ne vrijede, a slatko mu je mahati s 20 eura koje je dobila kroz prevaru. Treba svaki dan otvarati temu s njezinim imenom i prezimenom u naslovu. I ne može vam ništa. Neka prijeti i s prijavom ako hoće. Ako ovo čita, zna da od prijetnji i prijave ne može ništa. Nemojte dozvolite da prevarantica upravlja vama, a vi se ustručavate tražiti svoje novce.
2023 05 22
Sramota. Jos je bezobrazna...
2023 05 22
Jasmina da li ste ju prijavili adminu?
2023 05 22
> Jasna2709: > Jasmina da li ste ju prijavili adminu? A evo trenutno smo u dogovoru.... Ipak mi je odlucila vratiti novce a ja sam joj rekla da cu joj vratiti tenisice ... Medjutim nije mi uplatila za postarinu... 😑 Smatram da nije moja greska da joj vracam o vlastitom trosku... Negativnu cu svakako ostaviti na njezinom profilu s napomenom ds je ipak vratila novce... Pa tko zeli riskirati s poslovanjem s doticnom da znasto moze ocekivati 😔
2023 05 22
Ako vam je vratila uplaćeno, a za pt nije pošaljite joj ih poštom pouzećem neka si plati ako ih hoće nazad, ako ne ostat će joj u pošti, ne šaljite joj o svom trošku jer nije zaslužila..
2023 05 22
> Jasna2709: > Ako vam je vratila uplaćeno, a za pt nije pošaljite joj ih poštom pouzećem neka si plati ako ih hoće nazad, ako ne ostat će joj u pošti, ne šaljite joj o svom trošku jer nije zaslužila.. Vrh, nisam se uopce sjetila toga. Dobar savjet, zlu netrebalo :)
2023 05 24
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c69c0010357e115a601be76a9976273a.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/bc9564f831d5c5f4b065a44ff1612597.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/15caa0922812518a50ab62318968e22f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4a7bf1208bc24a51ae7d5fc1181c252d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e0622a94cc96e8ff1ee01fd71d90ccab.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/590882f97acdc1420c3cdd34efb075f8.jpg)
2023 07 19
Slucajno sam naletjela pa evo da se cuje i moja strana price. Prvo,uplaceno je i za postainu doticnoj,jos je trazila jedan euro vise naknadno,sto je takodjer uplaceno pa se nakon toga prestala javljati i tek nakon 10 dana i nakon sto sam joj ostavila negativnu,doticna se javila sa pricom da je poslan ali da ja paket nisam preuzela sto je laz,jer na tisku se moze provjeriti da li su zapirmili paket pod vasim imenom. Ali nebirno i to,bitno je da je zena toliko lazi napisala,pocevsi od toga da je dobila prljave tenisice i slicmo,na mom profilu hvala bogu jos stoje tenisice i moze se vidjeti u kakvom su stanju na slikama,a bolje da ne slikam kakve mi je vratila nakon vise od 2 tjedna. Usput namjerno je probusila djon( radi se o vapormax tenisicama koje imaju specifican djon) i tenisice uopce nisu za upotrebu vise. Zeni da nije odgovarao artikl ili velicima ili se predomislila,sve smo mogle rijesiti ali njena prva poruka koju naravno nije slikala bila je tako ogavna vjerojatno pokusavajuci sa talvim porukama da me natjera da ja vratim novce a ona seni ostavi tenisice,pretpostavljam da je to bio prvi plan koji joj nije uspio. A da ne pricam o javljanju na facebooku mojim prijateljima i slicmo i to sve radi 20€ 😅 ali kako god,curi je sve vraceno,i vise nego sto je trebalo a ona meni nije vratila tenisice,tek nakon 10 dana kad sam ja ostavila njoj negativnu i to u kakvom stanju,ali ja se ne ljutim. Hvala Bogu 20€ mi ne znaci kao nekima nista u zivotu i sto se mene tice movla si je ostaviti tenisice slobodno,nije ih morala vracqto a pogotovo ne iz nemoci ih unistiti prije nego mi ih vrati.
2023 07 19
Mislim da moje 10-godisnje iskustbo na krpicama go ne vori sve o tome kakav sam prodavac i kupac a ovakve lazi sizofrene kucanice me mogu samo nasmijati. Odgovaram cisto jer se provlaci moje ime i veze uz prevaru a sve korisnice ovog sajta koje su tu duze vrijeme znaju kako ja poslujem i da sam vise nego korektna i sto se cijena tice i svega,a najbitnije da sam uvijek za dogovor. Pozdrav i ugodan dan,posebni doticnoj jer ocito se bori sa dosta stvari u glavi kad ovakve stvari i lazi iznosi😘
2023 07 19
Eto, pročitajte obje strane priče.
2023 07 19
Ne vidim tenisice na profilu!?! Prvo, čisto sumnjam da se onako mogu uništiti po primitku. Drugo, slažem se da ni obraz kupca apsolutno nije čist, previše je tu muljačine s obje strane. Zakaj si ti blokirana, princess?
2023 07 21
1 2