Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Fitness Anny

Pozdrav svima,zanimaju me iskustva cura,žena a vjerujem da vas ima ovdje,koje su bile na programu kod Anny. Kako ste bile zadovoljne,jeste li uspjele doći do cilja?na tisuće žena i njihovih promjena pokazuju svaki dam ali voljela bih čuti i još nečije mišljenje 😊
2023 06 13
moja kolegica je u programu skoro godinu dana, smršavila je i oblikovala tijelo, top. ja još uvijek nisam tako čvrsta u odluci, treninzi su naporni, ali daju rezultate.
2023 06 13
Čim turbo trenirate mora biti rezultata. Sjetite se kak treniraju u život na vagi. Samo sve ovisi o tome koliko imamo godina. Sve treba umjereno.
2023 06 13
Ja sam krenula prošle godine 1.6. i do 1.11. skinula 23 kg, meni su oni odlični. Sama sam si organizirala vrijeme, nekad sam vježbala nekad ne. Prva dva mjeseca nisam propuštala treninge nikako, baš sam bila motivirana, a poslije sam znala vježbati 2-3 puta tjedno. Od 1.12. nisam vježbala, nije mi se dalo početi i sad nikako da krenem. Vratila sam možda 3 kg, s tim da jedem stalno nešto slatko, kako su kile potrošene na pravilan način, tako se teško i vraćaju. Najbitnije je odlučiti krenuti, posložiti si sve u glavi.
2023 06 16
Hvala cure 😊
2023 06 18
Malo je guglam .....dobar početak i temelj, vrlo motivirajući rezultati kod žena.. treba velika upornost svakako i za pomaknut se par kg dolje, a kad vidim ovo 61 kg da netko smršavi, to je meni fascinirajuće. Svakako je važno koliko imate godina i koji vam je cilj. Jer s 20 i s 50 tijelo ne reagira jednako na isti program. Sretno! Bitno je odlučiti i krenuti. Cijene su joj ok! Želim vam puno uspjeha!!
2023 06 18
Apsolutno svaka moguća preporuka!!! U Premium paketu imate baš sve što Vam treba, razno razne edukacije, odgovore stručnjaka na neka vječna pitanja, imate konstantnu podršku, možete se javiti ako imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu, problem… Moram Vam reći da su treninzi IZNIMNO naporni, ali i IZNIMNO efikasni. Treba izdržati i imati snagu volje i čvrst karakter, ukoliko se niste dogovorili sami sa sobom… nemojte. Trenerica će Vas itekako motivirati na treninzima, ali najbitnija je Vaša GLAVA, a to će Vam i ona sama reći. Složena glava, stisnut stomak, udah na nos, izdah na usta i zagarantiran uspjeh! 💯
2023 06 20
Ja ne znam ako ste pratile, ali ja sam uzela jedan mjesec da vidim o cemu se radi i brzo odustala. Koliko sam vidjela, dnevni unos kalorija se vrtio oko 1000, a zbog velike kolicine salate (koja je mene zasitila), nisam ostatak porcije ni pojela pa vjerujem da je kod mene isao i ispod 1000. Koliko god nisam osjecala glad i super mi je kod nje da se dobio i dnevni popis namirnica (olaksao kupovinu), imam osjecaj da to ipak nije zdrav gubitak kg. Osim toga, stvarno nemam nikakve lose recenzije, super mi je izrealizirano sve:)
2023 08 04
1000 kalorija dnevno je premalo , cudno da to fitness trenerica preporuca, pogotovo uz naporne treninge. 👎
2023 08 10
> Desinićka: > 1000 kalorija dnevno je premalo , cudno da to fitness trenerica preporuca, pogotovo uz naporne treninge. 👎 Možda se sa više kalorija ne mršavi nego se samo zadržava postojeća kilaža??? Pojma nemam, ali valjda ima neki razlog.....za tako malo kalorija..
2023 08 10
Super sam zadovoljna, vraćala sam se dva puta po 4 mjeseca treninzima, ali ja sam bila na programu debljanja. To je puno teže i napornije. Kod mene se tijelo oblikovalo, ali kile nisam dobila. Morate, kako ona kaže, posložiti glavu jer stvarno i je sve u tome. Više je to psihički posao nego fizički.
2023 08 11
> sanjaurban: > > Desinićka: > > 1000 kalorija dnevno je premalo , cudno da to fitness trenerica preporuca, pogotovo uz naporne treninge. 👎 > Možda se sa više kalorija ne mršavi nego se samo zadržava postojeća kilaža??? Pojma nemam, ali valjda ima neki razlog.....za tako malo kalorija.. I uz minimalan napor i bez fizicke aktivnosti se dnevno trosi oko 2000kcal. Ako se doda njen trening i kako ona poziva na vise dnevnih setnji, uzasmo puno vode i zelenog caja taj broj raste i vise. Znaci bez problema se moze dignut na 1500-1700 i jos uvijek zadrzati kalorijski deficit koji je kljucan za mrsavljenje, ali naravno tako rezultati dolaze sporije dok je kod nje najveci "seller" to sto zene za 3-4 mjeseca izgube dosta kilograma.. Meni osobno to nije pasalo, netko mzoe biti na toliko malom unosu kalorija, svakom njegovo.. Mislim da imam negdje jos i zapisane dnevne menije pa mogu tocno provjeriti koliko se unosilo
2023 08 13
Ja nisam u životu izvagala ništa što trebam pojesti niti znam koliko što ima kalorija, da me staviš na dijetu takvu ja bi se pogubila skroz!!!!! Pa uzmite onda od nje vježbanje, a prehrani samo dodate kalorije za koje mislite da nedostaju i sve će biti ok. Ti programi su univerzalni, a ciljevi klijentica vrlo različiti pa moguće postoji više verzija jelovnika u svemu.....
2023 08 13
Pozdrav cure! Razmatram da uplatim clanarinu. Za vjezbanje mislim da mi nece biti problem, ali dvoumim se oko prehrane hocu li moci organizirati i pratiti. Imate li mozda neki primjer dnevnog ili tjednog jelovnika da vidim jel to za mene ili ne? Moze i u inbox ako ne smije javno. Puno vam hvala unaprijed!
2024 01 03
Mislim da ne morate nuzno pratiti njenu dijetu da bi treninzi imali ucinka, jer 1000kcal dnevno je zbilja premalo. Mozete si naci puno uravnotezeniji (i zdraviji) program prehrane, a raditi po njenim treninzima.
2024 01 03
1 2