Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Mass reklamacija

Ako netko ima iskustva sa reklamacijom u Massu- ili ispravno tumaci zakon o zastiti potrosaca (jer ja ne mogu skuziti tocno) cijenila bih pomoc... Cipele kupljene u petak, subotu se odlijepio unutarnji ulozak i napravio zuljeve. Cipele reklamirane u nedjelju. Nakon cca 10 dana dobijem poruku da su prihvatili reklamaciju i da ce proizvod biti popravljen. Ne zelim da popravljaju cipele stare 1 dan, ocito su lose kvalitete u startu... E sad, imam li pravo inzistirati na povratu novca, ili oni imaju pravo inzistirati na popravku? :)
2023 07 05
Nisam pročitala ni jednu pozitivnu recenziju za Mass ikad. Također ni za njihov način ophođena prema raklamacijama nakon izrazito kratkog roka korištenja. Jedino rješenje je izbjegavati tu trgovinu u širokom luku. Proučite naputke EU o jamstvima i budite uporni. europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_hr
2023 07 06
Davno kod njih kupljene Bugatti tenisice. Prekrasne, udobna koza ali… nakon 4 mjeseca su izgledale kao da su nosene dvije godine. Razljepile se nakon vec 2 mjeseca. Znaci nosene na posao i neka svakodnevna upotreba(pa nisam u njima vozila motor pa bi covjek rekao strgale su se😃) Dosla sam u ducan i trazila druge, no broja vise nije nigdje bilo u HR. Ispunila obrazac za povrat novca i dobila u roku cca 5 dana nazad novac. Iskreno nikada vise ne kupujem, jer najvjerovatnije da im roba dugo stoji u skladistu i onda je ta ista roba upitne kvalitete.
2023 07 06
Imala reklamaciju prošle godine nakon što sam tenisice nosila 3mjeseca (odljepio se džon) - prošlo sve u redu, zamijenila bez ikakve drame (mislim da je sve skupa trajalo cca par dana)
2023 07 07
Trgovina koja ima apsolutne sve marke... Guess, Bugatii, Hilfiger do nekih no name mi nikad ne ulijeva povjerenje za kupovinu. Veći dio ih se u Zg zatvorio. Čudim se da i dalje ljudi tamo kupuju. Ah da, uvijek imaju one luuuuude akcije 2+1 gratis.
2023 07 07