Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Gdje su nestale pristojne i "normalne" korisnice na krpicama

Na krpicama sam preko 10 god, i u ta davna doba je išlo sve divno, kulturno i bez problema, danas mi se čini da ima svega 5 % kulturnih i normalnih osoba na krpicama. Uz sve poteškoće , ne znam koja je to fora da se pošalje upit i nema odgovora. U 5 dana sam dobila za artikl preko 10 upita, je li slobodno, svima kulturno odmah odgovorim JE, i dalje ni traga ni glasa!!! Ne razumijem u čemu je problem !!
2023 09 01
Tu smo!😁 Možda novije generacije tako komuniciraju, tko se dopisuje wacappom i na kraju kaže: pozdravljam te!? Nitko. nitko ni ne očekuje neki početak i kraj razgovora, sve je naprasno... pa se tako i ponaša, tako je i na krpicama... Ja kad mi netko tako zamukne napišem: Nema na cemu, lijepi pozdrav i vama!
2023 09 01
Pametno, dobra ideja! ;)
2023 09 01
Ajme užas .. ni a ni b .. hvala … doviđenja , ništa … Ili se prave lude pa biraju stvari i određuju same cijenu umjesto da me pita , može li i ovo za tu i tu cijenu već same određuju .. ne znam … meni bude neugodno umjesto njih 🙈
2023 09 01
> kbaby4: > Na krpicama sam preko 10 god, i u ta davna doba je išlo sve divno, kulturno i bez problema, danas mi se čini da ima svega 5 % kulturnih i normalnih osoba na krpicama. Uz sve poteškoće , ne znam koja je to fora da se pošalje upit i nema odgovora. > U 5 dana sam dobila za artikl preko 10 upita, je li slobodno, svima kulturno odmah odgovorim JE, i dalje ni traga ni glasa!!! > Ne razumijem u čemu je problem !! Problem je u višku slobodnog vremena. Svako malo mi se događa kao što ste gore napisali. Neki jednostavno neznaju što bi od nerada pa eto šalju takve upite i oduzimaju slobodno vrijeme nama koji smo zaposleni i svaka minuta slobodnog vremena je dragocjena. Takvih je bilo i biće nažalost još više. Uz to sve ide opći odgoj i kultura koje manjka na svakom koraku.
2023 09 01
Pitam se stalno Sto se bez veze javljas ,ako nisi u stanju zavrsit razgovor Jel dostupno? Slovodno? Posaljes odgovor i vise ni a ni b Javi se za stvar od 4-5 eura,jel moze besplatno tisak slanje A kod nje na profilu nema nista ispod 50 eura,i naravno sam placas slanje Neki dan mi se javi zena za kupnju,iznos 7 eura,da ju pricekam mjesec dana za kupnju,ozbiljno? Jos najbolje od svega,drugi dan sam shvatila da je to ista osoba koja se prije par mjeseci javila za kupnju od 4 eura,pa drugi dan javila da nece kupit jer su joj stigle opomene za racune Nivo kulture kod velike vecine je ravan nuli
2023 09 01
Trebaš vidjet moj inbox.. jel slobodno , jel slobodno , jel slobodno....
2023 09 02