Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Doniranje viška robe

Dragi svi, zanima me postoji li neka udruga/obitelj/škola/dom ili štogod da bi primili više odjeće, tipa 3 velike vreće, a da je moguć dogovor prijevoza pošto ne vozim? 😔 U Zagrebu sam, na Savici, malo mi je hitnije riješiti se hrpetine robe koja me guši, a nikako je prodati 🙈. Htjela bih da odjeća dođe u dobre ruke pošto je očuvana, moderna, dobra. Svaka preporuka je dobrodošla. Hvala!
2023 10 22
Karitas, u HM možete odnijeti. Svaka osoba može donijeti dvije vrećice i dobijete dva kupona za popust. Ima udruga mali Princ koja skuplja odjeću za potrebite. Ima i udruga beskućnika.
2023 10 22
ima udruga uz Zagrebu Qanah - trgovina rabljenih stvari...koja daje odjeću onima koji si to ne mogu priuštiti prihvaćaju donacije ja sam isto nosila par vreća i robu i stvari ...samo je bitno da je roba ili stvari cijela i u upotrebi mislim da uzimaju samo za sezonu jer ne mogu je skladištiti za ljeto pa sada prihvaćaju za zimu
2023 10 23
Uvijek možete objaviti na fb u neku od grupa. Ja sam tako u roku odmah poklonila 3 kutije odjeće, odmah je otišlo. :") Ljudi će vam se javiti i vi izaberite kome želite pokloniti, a možda se netko javi i u ime neke od udruga.
2023 10 23
Hvala na savjetima, najradije bih donirala nekom ženskom domu za mlade, samo trebam skužiti tko bi prihvatio donaciju, plus mogao organizirati prijevoz. Jesam i ja poklanjala na fejsu, al nažalost kampiraju isti ljudi non-stop i nekako mi nije to više primamljiva ideja. 😮‍💨
2023 10 24
Javite se udrugama zenska pomoc sada, zenska soba i dom za zrtve obiteljskog nasilja duga, tamo dodu zene cesto bez ikakvog komada odjece. Ne mogu garantirat da ce im sad trenurno trebat ali probajte :) sve su na podrucju zg a zbog anonimnosti lokacija moguce da ce vam ponuditi da sami skupe odjecu
2023 10 24
E da imate i Kuća ljubavi Savica od caritasa a cak mislim da ako bas njima konkretno u toj ustanovi nece trebat da ce vas uputit gdje mozete donirat
2023 10 24
Ja sam ovdje nosila zadnji put, tu uvijek primaju Samo prije kontaktirajte vlasnika ako se odlučite tu odnijeti da budete sigurni da je tamo kad dolazite ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d8bafbb46ac477d1d9f2314e22e33957.jpg)
2023 10 24