Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

IPHONE - Zamjena baterije

Pozdrav! Zanima me ima li tko iskustva sa zamjenom baterije na Iphoneu? Tocnije, zanima me kako se krecu cijene, gdje se moze promjeniti? Vidala sam neke trgovine u Zg, ali ako nismo iz Zga, moze li se to ovako negdje? I jos me zanima, bude li ta original zamjenska baterija ista kao kada se kupi novi mobitel? Ima li smisla, ili se brze smanjuje zdravlje. Mislim isplati li se kupiti jeftiniji polovni mobitel te zamjeniti bateriju? Hvala!
2023 11 01
Pozdrav, koliko sam čula od kolega, ne isplati se mijenjati bateriju na iphone-u, svi su rekli da ih je isto "zezala". Tako da možda bolje uzeti rabljeni drugi telefon. lp
2023 11 02
Moja kćer je kupila polovni iphone star 2 godine. Koristila ga je 1 godinu i zdravlje baterije se dosta smanjilo i kupili smo novu originalnu bateriju u dućanu za servis mobitela u kvartu (Zagreb). Evo koristi novu bateriju već više od godinu dana i sve u redu. Po meni se isplati kupit polovni mobitel jer stvarno budu povoljni i promjenite bateriju i to je to.
2023 11 02
> marbil: > Moja kćer je kupila polovni iphone star 2 godine. Koristila ga je 1 godinu i zdravlje baterije se dosta smanjilo i kupili smo novu originalnu bateriju u dućanu za servis mobitela u kvartu (Zagreb). Evo koristi novu bateriju već više od godinu dana i sve u redu. > Po meni se isplati kupit polovni mobitel jer stvarno budu povoljni i promjenite bateriju i to je to. Znate mi reci koliko ste platili kupnju i zamjenu nove baterije?
2023 11 02
> PatriciaS: > > marbil: > > Moja kćer je kupila polovni iphone star 2 godine. Koristila ga je 1 godinu i zdravlje baterije se dosta smanjilo i kupili smo novu originalnu bateriju u dućanu za servis mobitela u kvartu (Zagreb). Evo koristi novu bateriju već više od godinu dana i sve u redu. > > Po meni se isplati kupit polovni mobitel jer stvarno budu povoljni i promjenite bateriju i to je to. > Znate mi reci koliko ste platili kupnju i zamjenu nove baterije? Kupnja originalne baterije i zamjena sve zajedno 300 kn (Iphone6s). Za svaki model Iphona je druga cijena za bateriju. Možeš birat originalnu bateriju ili zamjensku koja je malo jeftinija.
2023 11 02