Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

LJuta sam i razocarana :(

Vec neko vrijeme sam ovdje i znam da nas ima svakakvih ..na mene se nije dosad nitko potuzio jer dajem robicu onako kako zelim da i sama dobijem.. medjutim evo vec u par navrata imam losa iskustva sa kupnjom.. al ovo danas je prevrsllu mjeru. Narucila sam torbu od doticne necu je imenovat jer se nadam da cemo ovo rjesit, torba armani koja me dosla 256 kn sa postarinom otkup je bio u pitanju , torba je bila poklon i jucer sam vidjela da je izvana sve ok i ostavim pozitivnu da bi danas saznala od prijateljice da je torba pokidana unutarnji dzepic ... jako sam ljuta [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 10 15
Ajmeeee...koma....još k tome i poklon [:boji] [:boji] [:boji]
2013 10 15
Nista stara uzmi vrecu za boks i udri
2013 10 15
e valjal bi sad vreca ufff dakle defitivno vise necu da budem kupac ..bas san peglula [:ljut] [:vrti] [:place]
2013 10 15
jel to vidljivo onako mislim kritično? ako je lijepo treba povrat tražiti novca, ali u ovom cirkus coloradu ne znam da će dati! [:frustriran]
2013 10 15
pise vec na profilu da ne vrsi povrat a ja sam lijepo pitala ima li ostecenja [:frustriran]
2013 10 15
pa proparan je sav ..al svejedno za te novce sam tila torbu koja je kao nova opisana [:znoji]
2013 10 15
Who's that girl? [:jezik] I, što kaže prodavačica ili se još nije oglasila?
2013 10 15
jooj strava, tako sam ja jednoj curi kao ruz bi kupila dobro novi je, i ja kazem da mi treba za poklon znaci da li moze pod poklon da nije uopce koristen i vise mi se nije nikada javila [:jezik] stas
2013 10 15
JA SAM ODUSTALA JER SAM CAK DOBILA NEGATIVNU DA SAM BEZOBRAZNA ZATO STO SAM POLUDILA NA CURU KOJA MI POD NOVU HALJINU PRODA NOSENU I TO JOŠ NA TRI MJESTA FLEKE OD VINA KOJE SE NE ISPIRU EVO SAD MI MACKA SPAVA NA NJOJ OSTALA BEZ 150 KN I JOS NARAVNO DOBILA NEG .I KO JE SAD TU LUD
2013 10 15
Ovo je postalo užas.......sve više tužbi, a sve manje pohvala......Još malo pa ćemo svaka imati odvjetnika na ovoj stranici......šta se to dešava s ljudima.....Znam kako ti je MiicaVrazicak......ja sam baš danas dobila takvu pljusku ko nikad u životu a jadna neznam ni zašto
2013 10 15
pa proparan je sav unutarnjeg dzepa di idu tipa kljucevi i sitne stvarcice na patent onaj kao u svakoj torbi ..al svejedno za te novce sam tila torbu koja je kao nova opisana [:znoji]
2013 10 15
nije se oglasila ..poslalo je ima sat vremena ..a vidit ce valjda poruku u dan dva [:tuzan] te sam slike od prijateljice poslala doticnoj u inbox
2013 10 15
Luda kuca oko mene svuda,ko gdje s kim nema pravila. E kad ja znam pobjhesnit....mnoigi pobjegnu od mene [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 10 15
Pokušaj to riješiti s curom. Stvarno nije u redu [:sramezljiv]
2013 10 15
1 2 3