Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Modni savjet za vjenčanje

Pozdrav! Dečko je kum na svadbi, a ja sam mu pratnja, pa me zanima što vi mislite je li glupo obući dugu haljinu. Svidila mi se jedna duga plava haljina otvorenih leđa, po sebi ima neke plave cirkončiće (stavit ću sliku). E sad ne znam je li to malo previše? Kao inače svečanije večernje haljine nosi kuma i bliža rodbina, pa ne bi htjela dobivati čudne poglede. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5a7f9786449bb08082bc25b1f9c77d7e.jpg)
2024 02 29
Palac gore za dugu hajinu! 🔝 Dapace, meni su za vjencanje puno prikladnije duge haljine ili midi nego kratke koje cesto izgledaju kao za izlaske. Osobno uvijek nosim duge haljine na vjencanja jer ih smatram najsvecanijim dogadanjima na koja idem. Mislim da ne treba tako prekriticki gledati tko ce sto misliti - sredujete se za sebe i iz postovanja prema mladencima. Negativna misljenja u ovom slucaju moze izazvati samo zavist, a toga ce uvijek biti. Ovu haljinu sa slike obucite sa malo lezernijim modnim dodacima, minimum nakita i s lezernijom frizurom i bit ce super.
2024 02 29
Podržavam! Ja bih na svaku svadbu stavila dugu haljinu, osim ako se radi o nekom casual vjenčanju kod matičara. Ova haljina je sasvim razumna, lijepa a opet ne privlači neprikladnu dozu pozornosti, baš za vjenčanje.
2024 02 29
Zašto je glupo obući dugu haljinu? :') ja nosim duge haljine na sva vjenčanja gdje sam samo gost. Haljina vam je baš jako lijepaa <3
2024 03 01
Hvala vam puno na odgovorima! Puno ste mi pomogle oko dileme. AlexBow da odgovorim na vaše pitanje, na svim vjenčanjima na kojima sam bila nekako svi uvijek nose kratke ili midi haljine pa ispada kao da su duge rezervirane samo za kumu i možda užu rodbinu, bar sam ja tako stekla dojam. Ne bi htjela da pomisle da želim zasjeniti nekoga.
2024 03 01
> Kate967: > Hvala vam puno na odgovorima! Puno ste mi pomogle oko dileme. > AlexBow da odgovorim na vaše pitanje, na svim vjenčanjima na kojima sam bila nekako svi uvijek nose kratke ili midi haljine pa ispada kao da su duge rezervirane samo za kumu i možda užu rodbinu, bar sam ja tako stekla dojam. Ne bi htjela da pomisle da želim zasjeniti nekoga. Ne zamarajte se time sta ce tko mislit. Jedino je bitno da je haljina fina i pristojna i da nije bijele ni krem boje, a ova Vasa odgovara kriterijima. Meni kratke haljine na vjencanima cesto znaju bit cak i malo vulgarne - kao sta sam napisala gore - budu kao za izlazak, a vjencanje nije izlazak u klub. Ali to je moje misljenje, nismo svi isti. Da dodete u haljini sa slike na moje vjencanje bila bih pocascena sta ste se potrudili oko outfita i osjecala bih se da sam Vam zbog toga bitna i da postujete ceremoniju, ne bi mi uopce palo na pamet da me zelite zasjenit. Suma sumarum, na kraju price je jedino vazno da se u haljini koji cete nositi osjecate ugodno. Nema smisla da je odjenete pa da Vas sputava i da cijelu noc mislite sta ko misli. Ako Vas to previse mori onda radije odaberite nesto midi i stopite se s masom. Sretno i hrabro s odabirom! 🙂
2024 03 02
> Dorinaa: > > Kate967: > > Hvala vam puno na odgovorima! Puno ste mi pomogle oko dileme. > > AlexBow da odgovorim na vaše pitanje, na svim vjenčanjima na kojima sam bila nekako svi uvijek nose kratke ili midi haljine pa ispada kao da su duge rezervirane samo za kumu i možda užu rodbinu, bar sam ja tako stekla dojam. Ne bi htjela da pomisle da želim zasjeniti nekoga. > Ne zamarajte se time sta ce tko mislit. Jedino je bitno da je haljina fina i pristojna i da nije bijele ni krem boje, a ova Vasa odgovara kriterijima. Meni kratke haljine na vjencanima cesto znaju bit cak i malo vulgarne - kao sta sam napisala gore - budu kao za izlazak, a vjencanje nije izlazak u klub. Ali to je moje misljenje, nismo svi isti. > Da dodete u haljini sa slike na moje vjencanje bila bih pocascena sta ste se potrudili oko outfita i osjecala bih se da sam Vam zbog toga bitna i da postujete ceremoniju, ne bi mi uopce palo na pamet da me zelite zasjenit. > Suma sumarum, na kraju price je jedino vazno da se u haljini koji cete nositi osjecate ugodno. Nema smisla da je odjenete pa da Vas sputava i da cijelu noc mislite sta ko misli. Ako Vas to previse mori onda radije odaberite nesto midi i stopite se s masom. Sretno i hrabro s odabirom! 🙂 Tocno tako budite svoja, vazno je kako cete se Vi osjecati a ne sto ce selo reci, oni koji ogovaraju i s tim se nasladuju uvijek ce na svemu nesto naci, ali koga normalnog briga za njih. Sretno i lijep provod to je bitno.
2024 03 06