Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Plaćene usluge na Vinted-u

Je li koristio netko plaćene usluge na Vinted-u? Imaju li smisla? Čini mi se da ne postoji neki način, osim tog plaćenog, da se profil nekako istakne...a te usluge nisu ni tako jeftine...pogotovo kad na profilu većinu stvari prodaješ za 1€...na početku je prodaja nekako i išla, ali čini mi se da je i tamo stala...
2024 07 21
Znači i tamo nije nešto..ovdje stoji isto, ustvari kako kome, valjda.. 8-)
2024 07 22
> PretrpaniOrmar: > meni je tamo trenutno 3-4 prodaje tjedno tako da se ne mogu požaliti ;) gledala sam taj Vinted nije mi sjeo, ako Vam tako dobro ide zašto ne. Nisam se našla u njemu da bih otvarala profil a tko zna. :)
2024 08 05
Prodajem jednu malo skuplju torbicu i u pocetku mi je dobivala stvarno malo pregleda. Pokusala sam obrisati pa ponovo stavit i nista. Poslije sam ga istaknula za poljsku i hr i skupilo se oko 60 pregleda 10ak lajkova… s time da mi je pisalo da ju je vidjelo preko 2500 ljudi…. Mislim da se isplati istaknuti skuplje artikle pa makar nekoliko ljudi klikne na profil pa kojim slucajem kupi nesto drugo. Upravo stavljam brdo stvari na prodaju pa razmisljam da istaknem cijeli profil. Ima li tko iskustava sa time?
prije 29 dana, 16:05