Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prijevara ili ultimativni nemar?

Danas sam pretražujući krpice, pronašla naušnice koje sam "kupila" od korisnice prije dvije godine ali mi je stigla prazna kutijica u Tisak koverti: https://mojekrpice.hr/items/zene/12018883/paske-nausnice Evo moje ocjene iz 2022: Kupila sam naušnice. Platila sam traženu cijenu + trošak slanja malim Tisak paketom. Prodavačica je poslala naušnice u Tisak koverti koja je na odredišni kiosk stigla opljačkana (sadržaj kutijice za nakit ispražnjen) i zatvorena selotejpom. Nisam posumnjala da nešto ne valjda s kovertom sve do doma jer je bila zalijepljena originalnim Tisak selotejpom. Nakon moje reklamacije, prodavačica je odlučila pokrenuti postupak kod Tiska. Kako dugo nije dobila odgovor, predložila mi je djelomični povrat uplate... i onda nestala s krpica. Nažalost, ne mogu ostaviti pozitivnu ili neutralnu povratnu informaciju jer naušnice i dostavu (paket a ne kovertu) koje sam platila nisam dobila. Obećani djelomični povrat uplate nije se dogodio ni dvadeset dana nakon njene zadnje poruke u kojoj je to sama predložila.
2024 07 31
Prevara!
2024 07 31
> Kosjenka: > Danas sam pretražujući krpice, pronašla naušnice koje sam "kupila" od korisnice prije dvije godine ali mi je stigla prazna kutijica u Tisak koverti: https://mojekrpice.hr/items/zene/12018883/paske-nausnice > Evo moje ocjene iz 2022: > Kupila sam naušnice. Platila sam traženu cijenu + trošak slanja malim Tisak paketom. Prodavačica je poslala naušnice u Tisak koverti koja je na odredišni kiosk stigla opljačkana (sadržaj kutijice za nakit ispražnjen) i zatvorena selotejpom. Nisam posumnjala da nešto ne valjda s kovertom sve do doma jer je bila zalijepljena originalnim Tisak selotejpom. Nakon moje reklamacije, prodavačica je odlučila pokrenuti postupak kod Tiska. Kako dugo nije dobila odgovor, predložila mi je djelomični povrat uplate... i onda nestala s krpica. > Nažalost, ne mogu ostaviti pozitivnu ili neutralnu povratnu informaciju jer naušnice i dostavu (paket a ne kovertu) koje sam platila nisam dobila. Obećani djelomični povrat uplate nije se dogodio ni dvadeset dana nakon njene zadnje poruke u kojoj je to sama predložila. nazalost prevara zasigurno, ali nausnice su bas lijepe... i bome nimalo jeftine..
2024 08 01
Dvije godine je čekala da ih stavi u prodaju, strpljiva lopovica. Ja bih ju prijavila administratoru...
2024 08 01
Ostavite joj još jednu negativnu aa ovim opisom kao u temi i novim datumom i prijavite adminu da ju blokira.. Ta nema srama uopće
2024 08 01
> Nitospitos: > Dvije godine je čekala da ih stavi u prodaju, strpljiva lopovica. Ja bih ju prijavila administratoru... Čega se sve te spodobe sjete da prevare, kako piše voli skupe i dobre stvari ali očito ih nevoli zaraditi nego prevarom do njih doći, javite Adminu da to blokira da još netko ne nasjedne. :'(
2024 08 01
Nemar je ako pošalješ haljinu s rupicom ili mrljom. Ovo je debela pljačka. Odmah prijava adminu i blok.
2024 08 02
O kojoj se korisnici radi? Oglasa nema!
2024 08 03
> malllaaaa: > O kojoj se korisnici radi? Oglasa nema! Bio je oglas pred 2 dana, sad ga ni ja ne vidim..
2024 08 03
Stavljen je samo oglas nausnica koje je kupila prije 2 godine ali ne i profil korisnice,naravno prodavacica je vidjela temu i obrisala oglas,i sad ce se opet pravit luda umjesto da vrati novac koji je odavno trebala vratiti
2024 08 03
> kozmetika88: > Stavljen je samo oglas nausnica koje je kupila prije 2 godine ali ne i profil korisnice,naravno prodavacica je vidjela temu i obrisala oglas,i sad ce se opet pravit luda umjesto da vrati novac koji je odavno trebala vratiti Evo sam izvrtila 11 stranica "o drugima" i našla sam je! --> https://mojekrpice.hr/elmahadzic-187206
2024 08 03
Aaaa, blokirana jadna🤣🤣🤣
2024 08 03