Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted povrat artikla

Pozdrav,dali je itko vršio povrat artikla na vintedu?došle su mi cipele druge boje (ljušte se).zanima me dali ja moram moram pratiti shipping nazad prodavaču(Hr),cijena je bila mala ali cipele su nekoristive
2024 08 02
Ja sam imala tri povrata i svi su bili besplatni jer traje ova promocija, ali poslije će se naplaćivati i nažalost kakav god slučaj bio kupac mora platiti povrat, što se uopće ne isplati za jeftinije artikle. Prijavite problem Vintedu što prije (postoji kratki rok) i pošaljite svoje slike i slike iz oglasa te objasnite u poruci što je problem i onda će oni kontaktirati prodavača koji ima dvije opcije - refund s povratom artikla ili refund bez povrata. Ali i prodavač se može žaliti na to, pa se to onda malo oduži, ali ako imate dokaze Vinted onda to riješi u korist kupca.
2024 08 03
> Tinaaaaa5: > Pozdrav,dali je itko vršio povrat artikla na vintedu?došle su mi cipele druge boje (ljušte se).zanima me dali ja moram moram pratiti shipping nazad prodavaču(Hr),cijena je bila mala ali cipele su nekoristive Neke cure nahvalile Vinted , ovo mi demantira to hvaljenje, dobili ste smeće kojeg se sada treba riješavati, a zar oni nemaju kao krpice neka vrsta kao ovdje forum da se mogu podijeliti iskustva te prozvati onog tko Vam je to smeće poslao. Eto očito da će se mnoge držati krpica. :') Žao mi je da ste dobili smeće, a neznate kako dalje?!
2024 08 08
> maremarenda: > > Tinaaaaa5: > > Pozdrav,dali je itko vršio povrat artikla na vintedu?došle su mi cipele druge boje (ljušte se).zanima me dali ja moram moram pratiti shipping nazad prodavaču(Hr),cijena je bila mala ali cipele su nekoristive > Neke cure nahvalile Vinted , ovo mi demantira to hvaljenje, dobili ste smeće kojeg se sada treba riješavati, a zar oni nemaju kao krpice neka vrsta kao ovdje forum da se mogu podijeliti iskustva te prozvati onog tko Vam je to smeće poslao. > Eto očito da će se mnoge držati krpica. :') Osim sto Vinted doista riješi u korist kupca ako imate dokaz i vrate novce. Ovdje se novci puno puta ne vrate jer ne ovisi o Krpicama nego prodavaču. Znači, na Vintedu dobijete povrat novca, a na krpicama možete kukati po forumu. Mislim da je prvo bolje.
2024 08 08
Trebate kontaktirati Vinted i objasniti situaciju. I to je najbolje odmah kontaktirati njih, a ne tražiti pomoć na krpicama
2024 08 09
> iskrica83: > Trebate kontaktirati Vinted i objasniti situaciju. I to je najbolje odmah kontaktirati njih, a ne tražiti pomoć na krpicama Forum krpica preplavljen Vintedom, kako kaže iskrica83 tražite pomoć Vinteda a ne krpica.
prije 27 dana, 21:33