Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Plaćanje ultrazvuka kod ginekologa

Prijateljica je trudna ( cca 9tj) , ide na kontrole kod svog ginekologa . Naime u ponedjeljak je bila na pregledu te joj je naplaćen ultrazvuk 50€. Je li to neka nova praksa ili? Ja plaćam toliko kod privatnika pa mi je ovo malo previše za gin preko hzzo-a...
2024 10 10
To vec godinama traje,i to treba prijavljivati,jos pogotovo ako ni ne izdaju racun,nego na crno uzimaju novac Trudnice bi trebale imati besplatne preglede i ultrazvuk preko hzzo-a,cesti pregledi, pa plati svaki put 50 eura,uzas Ja idem privatno isto placam 50 eura,ali svaki put dobijem racun,naravno od osiguranja nema povrata novca,rade povrat novca za ultrazvuk samo u slucaju ako su se uklanjali miomi ili tumori,logicno nađu oni nacina da novac spreme u đep Znamo koliko minuta traje ultrazvuk,to su im najlakse zarađeni novci
2024 10 10
Hvala na info , i ja sam se iznenadila.
2024 10 10
Je li dobila račun? Za sve što preko HZZO-a plaćam dobila sam račun.....ali već dugo nisam pohodila institucije te vrste..pa ne znam jesu li se nekadašnje besplatne usluge počele plaćati- to mora negdje pisati, mora biti dostupna ta informacija za građane (građanke)
2024 10 10
Nije ne , to sam odmah i ja pitala. Narucena je ponovno za tri tjedna pa ce vidjet.
2024 10 10
> glitterica: > Nije ne , to sam odmah i ja pitala. Narucena je ponovno za tri tjedna pa ce vidjet. Neka pita u hzzo dali ima pravo na besplatni ultrazvuk kao trudnica ili mora svaki put placati Ako kazu da ne treba placati,neka prijavi ginekologa da naplacuje ultrazvuk i ne izdaje racun za to
2024 10 10
> kozmetika88: > > glitterica: > > Nije ne , to sam odmah i ja pitala. Narucena je ponovno za tri tjedna pa ce vidjet. > Neka pita u hzzo dali ima pravo na besplatni ultrazvuk kao trudnica ili mora svaki put placati > Ako kazu da ne treba placati,neka prijavi ginekologa da naplacuje ultrazvuk i ne izdaje racun za to Tako je, slažem se, ako je bezobrazluk treba prijaviti svakako, ali prije toga treba doći do prave informacije. Za sve što platiš, a pod državnom je ingerencijom, treba biti račun ispostavljen
2024 10 10
Ako je meni ultrazvuk kod ginekologa uvijek besplatan za kontrolu mioma, kako nebi bio trudnici. Provjetiti.
2024 10 11
Hvala svima na info , definitivno ce provjerit
2024 10 12
Ja UZV plaćam 10 eura kod izabranog ginekologa.
2024 10 13