Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

PRIMANJE SREDSTAVA_HRVATSKA POŠTA

Pozdrav, korisnica je kupila moj proizvod. Stigao mi je link za primanje sredstava. Na stranici me traže sve moguće podatke: ime prezime, broj kartice, datum isteka, cvv broj, čak i trenutno stanje na računu. Je li to zatraženo od svih prodavatelja? U slučaju da je, molim vas da mi napišete je li bilo kakvih negativnih iskustava (prevare) ili je sigurno? Hvala
2024 10 23
Prevara,ni slucajno ne upisivati podatke s kartice
2024 10 23
I mene su tražili,ja sam eto upisala,ali nisam upisala stanje na računu...kasnije dok sam došla pameti, nazvala sam banku i blokirala si karticu...užas eto
2024 10 23
> Emily'sGarments: > Pozdrav, > korisnica je kupila moj proizvod. Stigao mi je link za primanje sredstava. Na stranici me traže sve moguće podatke: ime prezime, broj kartice, datum isteka, cvv broj, čak i trenutno stanje na računu. > Je li to zatraženo od svih prodavatelja? U slučaju da je, molim vas da mi napišete je li bilo kakvih negativnih iskustava (prevare) ili je sigurno? > Hvala Molim ostavite negativnu ocjenu ili ovdje na temu dodajte link za taj profil ili naziv profila.
2024 10 23
Broj s poleđine kartice služi za odobravanje uplata i sigurno je prevara ako vas traži taj broj kako biste primili uplatu. Prave uplate se nalaze u pretincu Transkacije, lijevo od inboxa, s ikonom štita. Za njihovo se primanje treba registrirati osobnim dokumentom i bankovnim izvatkom prema pravilima tvrtke Stripe i EU pravilima o digitalnom poslovanju.
2024 10 24
> Emily'sGarments: > Pozdrav, > korisnica je kupila moj proizvod. Stigao mi je link za primanje sredstava. Na stranici me traže sve moguće podatke: ime prezime, broj kartice, datum isteka, cvv broj, čak i trenutno stanje na računu. > Je li to zatraženo od svih prodavatelja? U slučaju da je, molim vas da mi napišete je li bilo kakvih negativnih iskustava (prevare) ili je sigurno? > Hvala Isti dan nam se desilo. Ja sam upisala sve glupaca ali nemam ništa na računu trenutno tako da nisu imali sta skinuti a sumnjam da mogu naknadno skinuti
2024 10 27
Naravno da mogu skinuti naknadno ako ste im dali sve podatke.
2024 10 28
Pozdrav cure, je li itko od vas ikad primao novce preko Western uniona, ja nisam pa ne znam kako to fukcionira i je li to siguran nacin? Pitam jer mi jedna cura zeli tako platit Hvalaaa
2025 01 31
Koja cura, može link do profila?
2025 01 31
Nece link da mi posalje, al prilozila sam sliku s linkom, zove se Feltmess -ova cura tj. kaze da je ovo profil od njene sestre al se priko njega javila
2025 01 31
Fejk, zanemarite.
2025 01 31
> Admin2nd: > Fejk, zanemarite. Kako znate?
2025 01 31
Po email adresi koja je promijenjena u jednokratnu. Profil je blokiran.
2025 01 31
> Admin2nd: > Po email adresi koja je promijenjena u jednokratnu. Profil je blokiran. Hvala puno. Pozz
2025 01 31