Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Stranica je užas!

Drage krpicarke,kupci,prodavaci i administratori! Pa što je s ovom stranicom?? Ja ne mogu na poruke odgovorit po tjedan dan jer kad god idem poslati poruku pokrene se neki video oglas ili mi pokaze da je poruka poslana a nije? Jel se planira to rijesit?
2024 10 28
Također, slažem se. Baš sam htjela vidjeti događa li se još kome, nemoguće je koristiti stranicu trenutno. Na svakih 5 sekundi jedan video se pokrene. Zaista katastrofa.
2024 10 28
To uopće ne mora biti tako...instalirajte jednu od stotina besplatnih blockera reklama i riješen problem Ja isključivo sa mobitela ulazim na Krpice i koristim WizeAdblock i jednu jedinu reklamu nisam vidjela kad mi je uključen. Hvala bogu na problemu koji se može riješiti instaliranjem jedne aplikacije 🙂 Nema potrebe za tolikom panikom
2024 10 28
Ma da? Malo guglanja će pomoći, stranica je onakva kakvu ju s postavljenim i pruženim tehničkim mogućnostima prihvatimo i koristimo, mi ju možemo učiniti boljom ili upropastiti...mi, korisnice smo te koje držimo stranicu i činimo je živom i zdravom..
2024 10 28
> sanjaurban: > Ma da? Malo guglanja će pomoći, stranica je onakva kakvu ju s postavljenim i pruženim tehničkim mogućnostima prihvatimo i koristimo, mi ju možemo učiniti boljom ili upropastiti...mi, korisnice smo te koje držimo stranicu i činimo je živom i zdravom.. Tako je. Unatoč mnogim negativnim kritikama, i dalje koristim stranicu i nemam nikakvih problema. Probajte preko google chrome ili nekih drugih pretraživača.
2024 10 29
Slazem se, ovo je postala prava divota od stranice. Silovanje s reklamama i videima koje i kad uspijes kliknuti na X iz petog puta i dalje ga cujes u pozadini kako vergla.. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/67f5237f27a63403fc191228f9e2cf0e.jpg)
2024 10 29
Meni je veći užas otvaranje sto tema na istu temu i kukanje za nešto što sami možemo promjeniti...evo reklama nemam jer sam na to utjecati mogla (kako mogu i svi) ali na ovo drugo ne mogu
2024 10 29
Slažem se.
2024 10 29
Pa bilo bi lijepo da one koje znaju detaljno napišu postupak Adblocka. Ja sam stalno na kompu, na kompu mi je u redu.
2024 10 29
Najjednostavniji (ne i jedini) način za riješiti se reklama na mobitelu je skinuti Brave browser i koristiti njega umjesto Chromea/Safarija itd.
2024 10 29
Ja stvarno ne razumijem čemu tolika pompa oko toga,hrpa tema gdje non stop isto... sad još otvorene ove dvije nove isti dan... I što to treba detaljno objasniti? Kakav postupak?? Pa samo se instalira jedna od stotinu ponuđenih aplikacija (tamo gdje i inače preuzimate aplikacije 🙄) Kakav postupak bi trebalo objašnjavati i kako je moguće da još to netko ne zna... Po stoti put na ovu temu ... ja imam WizeAdblocke na mobitelu. Samo ju kliknem kad ulazim na Krpice i gotovo. Nikad ni R od reklame. Što može od toga biti jednostavnije i potrebno pojašnjavati postupke
2024 10 29
Meni danima već ne da da napravim izmjene u svom oglasu. Jednostavno ne sprema promjene.
2024 10 30
A koja se aplikacija moze koristiti na iphonu? Ovu wizeadblock ne pronalazim u app storu, pa ako zna neku provjerenu dobru da ne skidam neke na random
2024 10 31
Možda sam se krivo izrazila, jer nisam uspjela na mobu, moram ponovo vidjeti što sam zeznula. Uvijek sam na kompu na krpicama, pa eto..isprike
2024 10 31
Uzas zgadila mi se stranica ,niti prodaje niti ista a reklame boze sacuvaj 🙄
2024 10 31
1 2