Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Štitnjača i neplodnost

Poštovane drage krpičarke , Neznam kome bi se obratila pa otvaram novu temu možda bi mi mogle pomoci imam 23 godine i radila sam 101 pregled da bi mi se ustanovila hipotireoza pokušavam ostati trudna i kad je doktorica vidila TSH 9 ,01 stavila me na eutirox od 25 mg zanima me jel ce mi to pomoći da konačno začmem jel ima neko sa sličnom situacijom ? Hvala
2025 01 14
Meni osobno je doktor rekao ako cu planirati trecu trudnocu, da TSH treba biti ispod 1. Ako je Vaš jedini problem štitnjaca vjerujem da cete ostati trudni kada hormoni budu ispod 1, ili u granicama normale.
2025 01 14
Hvala vam puno na savjetu ako ima još tko slično situaciju može slobodno pisati ❣️
2025 01 15
Moja je preporuka da se obratite ženicama na missmama forumu. Aktivno komentiraju, znaju puno i spremne su pomoći. I sretno! 🤞🤞🤞
2025 01 15
Hvala puno
2025 01 16
Pozdrav ne znam jeste li u međuvremenu uspjeli zatrudnieti. S obzirom da imam vlastitog iskustva s štitnjačom, ali me i također jako zanima prirodno planiranje obitelji, možete mi se slobodno javiti, rado ću vam podijeliti neke savjete oko nalaza koje trebate izvaditi, ali i o tome kako popratiti ciklus i plodne dane, prepoznati ovulirate li, kako ciljati odnose kako bi poboljšati šanse za trudmoću i sl.
2025 04 09