Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Sugestija adminu vezano za LOT

Kako se sve više lijepih stvari događa na krpicama, evo jedna sugestija. Mislim da bi bilo super kada bi nam dozvolili da nekoliko istih stvari smijemo staviti u jedan oglas, a da nije LOT. Recimo, imam 5 različitih marama. Stavim u isti oglas i napišem u opisu cijenu svake. Ma ko će mi kupiti ili trebati baš svih 5? Eto, pa razmislite.
2025 02 26
Pravila za LOT su takva da ako je više proizvoda na slici, u naslovu mora biti objedinjena cijena za sve artikle sa slike. U opisu može pisati cijena za pojedini artikl i tako možete prodati artikala sa slike koliko hoćete. Nakon prodaje promijenite oglas i to je to.
2025 02 26
Hvala na odgovoru.
2025 02 27
Mislim da mozes u naslovu napisat da prodajes odvojeno.
2025 02 27
Mislim da bi nastala zbrka. Ovako znaš da je u lotu više stvari i da je cijena za lot. Ako ti se nešto svidi na pojedinačnoj slici, uvijek se može prodavaču poslati upit.
2025 02 28
Imam osjećaj da kad napišete LOT, da ljudi odustaju, neki misle da moraju kupiti sve.
2025 03 15
Mislim da možda kupcima kad pročitaju oglas i dalje nije jasno je li cijena za LOT ili pojedinačne artikle pa treba nedvosmisleno napisati u oglasu. Ja npr napišem u oglasu: "Može i pojedinačno (1 € po komadu)" Mislim da je to savršeno transparentno.
2025 03 16