Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Anestetik i bezbolni vosak za depilaciju

Pozdrav da li je itko koristio anestetik za depilaciju? Negdje na internetu, vjv na forumu,sam pročitala ali nisam našla iskustva i djeluje li stvarno. Naime želim izdepilirati voskom bikini zonu ali me užasno boli i stvarno nemam toleranciju na bol. Vidjela sam da postoji ta Emla krema ili neka druga koja se kao namaže prije depilacije. Je itko koristio i ako da djeluje li? Također je itko probao onaj Waxxme vosak i je istina da on ne boli?
2025 03 01
Pa,istrpiŝ malo ,čovjek se navikne,ja se čitav život čupam i uvjek je neugodno,al ako se to redovito radi,svaka dva,tri tjedna,ne samo po ljeti,postane rutina. Treba ulovit grif i to je to. Ja fakat to ne doživljavam kao neku bol...
2025 03 01
Vani je uobičajena upotreba takvih krema prije depilacije ili nekih kozmetičkih tretmana (posebno kod Amerikanaca), nisam znala da je i kod nas postala dostupna anestetska krema. Slobodno probajte, zašto trpjeti bol ako ne morate. Neke žene imaju malo jači korijen dlake i deblju dlaku, pa čupanje zna prilično boljeti, posebno u nekim regijama.
2025 03 01
> ValerijaDM: > Vani je uobičajena upotreba takvih krema prije depilacije ili nekih kozmetičkih tretmana (posebno kod Amerikanaca), nisam znala da je i kod nas postala dostupna anestetska krema. Slobodno probajte, zašto trpjeti bol ako ne morate. Neke žene imaju malo jači korijen dlake i deblju dlaku, pa čupanje zna prilično boljeti, posebno u nekim regijama. Probala sam već istrpit al da jaca je dlaka i boli. Nisam znala da su uobičajene evo nego sam negdje pročitala pa ne zato zanima. Točno to zašto trpjeti ako ne moram...
2025 03 01
> Laureta1234: > Pozdrav da li je itko koristio anestetik za depilaciju? Negdje na internetu, vjv na forumu,sam pročitala ali nisam našla iskustva i djeluje li stvarno. Naime želim izdepilirati voskom bikini zonu ali me užasno boli i stvarno nemam toleranciju na bol. Vidjela sam da postoji ta Emla krema ili neka druga koja se kao namaže prije depilacije. Je itko koristio i ako da djeluje li? Također je itko probao onaj Waxxme vosak i je istina da on ne boli? ne znam koliko je hitno, ali možda da probate neki gel ili krenu sa lidokainom. Ja si naručujem sa iHerba kada moram cijeli dan izdržati u štiklama (malo umrtvi nogu pa bude lakše za podnijeti) 😂
2025 03 01
ne znam koliko je hitno, ali možda da probate neki gel ili krenu sa lidokainom. Ja si naručujem sa iHerba kada moram cijeli dan izdržati u štiklama (malo umrtvi nogu pa bude lakše za podnijeti) 😂 😱😱😱 Kužim,al sumnjam da može umrtviti tako duboko gdje je korjen dlake. Dlake su debele i odvratne,i ja se često preznojavam dok se pripremam povući trakicu ali velim ako se redovito čupa i ako se zna čupati sve se da izdržat,a ne čekat da naraste šikara, ja koristim one male čupko trakice koje čupaju po malo,najbolje uzet te kaj se koriste za lice.
2025 03 02
Curke, svaka čast, ali ja idem kozmetičarki, nježna, divna, lycon vosak manje boli ili one nekakve kuglice koje se rastope. Treba ići redovito i nemati ljetni i zimski period. Makar, ne znam što bi tu bilo hitno?? Pa obučeš hlače i bog! Osim ako ne ideš nosit donje rublje na reviju....ali prvi put čujem za taj anestetik, hvala cure, vi ste živi izvor informacija, ok, za što se sve to može koristiti?????? Čujem, to za štikle, nisam sigurna da želim da mi je noga umrtvljena.....koja žrtva, svaka čast!
2025 03 02
Laureta se vec mjesecima priprema na depilaciju,vec je par tema otvorila,al nikako da nađe ono što traži😃
2025 03 02
> Nitospitos: > Laureta se vec mjesecima priprema na depilaciju,vec je par tema otvorila,al nikako da nađe ono što traži😃 Nikako da😩 pokušala sam i sa šećernom i sve pocupat se dole ali nema šanse boli ko sam vr...
2025 03 02
> Laureta1234: > > Nitospitos: > > Laureta se vec mjesecima priprema na depilaciju,vec je par tema otvorila,al nikako da nađe ono što traži😃 > Nikako da😩 pokušala sam i sa šećernom i sve pocupat se dole ali nema šanse boli ko sam vr... ja sam svoje riješila sa Lumeom, bezbolno, kroz tri mjeseca - i ciao...sada samo malo popravljam s vremena na vrijeme
2025 03 02
E,to sam mislila preporučiti,iako nisam probala, ali možda bi te i to boljelo😄 Pa,jel čupaš obrve? Ja nemrem vjerovat da je netko tak osjetljiv😉
2025 03 02
> Nitospitos: > E,to sam mislila preporučiti,iako nisam probala, ali možda bi te i to boljelo😄 e tamo se može namjestiti jačina za manju bol iako sporije djelovanje 😄 pa ako je već problem čupanje, možda rađe tako nešto, meni je recimo to super spasilo stvar a bila sam grmovita 😂
2025 03 02
Eto,laureta,izvoli🤣🤣🤣
2025 03 03
Javite nam dojmove. Pa nas malo educirajte. Hvala.😆
2025 03 04