Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

VIP darivanje - Uskrs

> Nitospitos: > Ne špijuniraj me🤣🤣🤣 > Dobro da neke glupače ni ne ostavljaju ocjene,bilo bi ih više🤣🤣🤣 > Evo,sad sam provjeravala,po ocjenama imam 24 suradnje ove godine,recimo da ih je bilo još 5,što ovih kaj ne ostave ocjenu,što ovih s kojima nemogu više razmjeniti ocjenu,to ti izađe dvije suradnje tjedno,tako to treba ići na krpicama👌mislim da se svi slažemo kaj se tog tiče. Ali,tema je uskršnje darivanjeeee🐤🐤🐤 Pa samo sam sliku išla vidjet, a oči mi pobjegle.......tu i tamo odem u ormare krpičarki koje su mi zanimljive na forumu!! Da vidim jel preprodaju ili nisu.....
prije 27 dana, 15:13
> sanjaurban: > > Nitospitos: > > Ne špijuniraj me🤣🤣🤣 > > Dobro da neke glupače ni ne ostavljaju ocjene,bilo bi ih više🤣🤣🤣 > > Evo,sad sam provjeravala,po ocjenama imam 24 suradnje ove godine,recimo da ih je bilo još 5,što ovih kaj ne ostave ocjenu,što ovih s kojima nemogu više razmjeniti ocjenu,to ti izađe dvije suradnje tjedno,tako to treba ići na krpicama👌mislim da se svi slažemo kaj se tog tiče. Ali,tema je uskršnje darivanjeeee🐤🐤🐤 > Pa samo sam sliku išla vidjet, a oči mi pobjegle.......tu i tamo odem u ormare krpičarki koje su mi zanimljive na forumu!! Da vidim jel preprodaju ili nisu..... 🤣 Btw, znatiželja je osobina inteligentnih ljudi!
prije 27 dana, 15:25
Ma,ona mene pazi da ne kupujem previše😊
prije 27 dana, 16:27
Oboožavam juli pitu isto tako i ledeni vjetar 🥰
prije 27 dana, 18:57
Pozdrav! Lijepo od vas. Ledeni vjetar moj naj kolač.❤️ Hvala!
prije 27 dana, 20:10
Ja to nisam nikad probala, a vidim da je omiljen...
prije 27 dana, 20:28
> Nitospitos: > Ma,ona mene pazi da ne kupujem previše😊 Dana, ovo ti je sasvim točno, malo se previše zaigrala, sandalice ovakve, sandalice onakve, fine košuljice pa još košuljica, sve pare spiska.....
prije 27 dana, 21:10
🙃🙃🙃
prije 26 dana, 04:35
Mađarica i Medena Kata..😋😋🥰
prije 26 dana, 06:56
Torta od 🥕
prije 25 dana, 05:04
Super! <3 Moj izbor je mađarica i boem kocke. Prefino! Hvala i sretan Uskrs svima koji slave! :-)
prije 25 dana, 06:47
Definitivno samo ledeni vjetar 😊
prije 25 dana, 08:25
U proljece izbor pada na vocne kolace, npr. limun tart ili Fraiser torta 🍰
prije 25 dana, 09:49
Meni su najdraže u domaćoj izradi rafaello kuglice 🤍 i ledeni vjetar s jagodama i bananama ❤️ 💛 Hvala Vam puno na lijepoj gesti i sretan Uskrs svima na krpicama 💙
prije 25 dana, 21:59
Sretan Uskrs svima.
upload
prije 24 dana, 18:10