Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

VIP darivanje - Uskrs

Kaj nećemo opet neke fora priče???? Kako su izgorili, opali na pod, pojeo ih mačak? Moj najdraži kolač je onaj kojeg nema. Da, upravo taj koji neću pojesti, bolja mi je salata. Ne pravim nikakve kolače doma jer se ne mogu prestati jesti. Kaže pojedi jedan. Haha. Toliko su fini da je bolje da nisu ni izmišljeni. U gostima je lakše, ne možeš navaliti na tepsiju. Tamo pojedem dva i točka. Ovo vaše nemrem ni čitati, plače mi se. Kreativno selo, jako ti je lijepa priča. Mama je mama.
prije 29 dana, 20:46
Sanja 🌷
prije 29 dana, 04:45
> KreativnoSelo: > Najdraža mađarica. ☺️ Naranča čokolada kuglof - sama ga radim, nema tko ne traži recept. > Mačje oči - kolač mog djetinjstva. I danas ga rado biram sa tanjura među mnogim vrstama. > Šampitu maminu sam najviše voljela - zadnju mi je napravila prošle godine kad smo suprug i ja došli je razveseliti viješću da će postati baka. Nije znala ali je rekla da je osjećala. Preminula je 10 dana iza tog, iznenada. Mislim da taj kolač više nikad neću nigdje jesti a niti napraviti. Bio je i njen najdraži. > Čuvajte svoje mame. ❤️‍🩹 Uf... tužno,baš me dotuklo ovo.... mama je mama,I njeni kolači su naj! Čuvajmo ih,ne bježimo od njih,ne budimo 'pametnije' od njih,njihovo srce kuca za nas❤️❤️❤️
prije 29 dana, 04:51
> sanjaurban: > Kaj nećemo opet neke fora priče???? Kako su izgorili, opali na pod, pojeo ih mačak? Uvijek ima fora prica,davnih godina bilo,a sjecam se dobro kao da je jucer bilo,napravila sam za Uskrs 2 predivna kremasta kolaca,dan prije gotovi bili,ali kako to uvijek biva uvijek se jos nesto treba pospremit nakon toga,i sta cu odnijela ih u sobu u prizemlju da odstoje pa spremit ih kasnije u frizider,sve skoro sređeno kad cujem da je nesto lupilo,ja u sobu,kolaci na podu,nema gdje ih nema,macka se oblizuje,a imali smo neku pokvarenu macku,sve je morala vidjet,pa i kolace ocito Ukratko;skupljala sam kolace s poda,cisti,brisi i smisljaj kakve cu druge pravit,a Uskrs drugi dan Napravila sam ja nove kolace A najvaznije od svega mama je macku morala poklonit,jer ju vise nisam htjela niti vidjeti
prije 29 dana, 06:09
Mađarica i moje kremšnite <3
prije 29 dana, 06:11
> KreativnoSelo: > Šampitu maminu sam najviše voljela - zadnju mi je napravila prošle godine kad smo suprug i ja došli je razveseliti viješću da će postati baka. Nije znala ali je rekla da je osjećala. Preminula je 10 dana iza tog, iznenada. Mislim da taj kolač više nikad neću nigdje jesti a niti napraviti. Bio je i njen najdraži. > Čuvajte svoje mame. ❤️‍🩹 💖Hvala na podsjetniku! Uglavnom jurimo kroz život, često i za manje važnim stvarima pa zaboravimo na ono najvrednije. Evo idem nazvati svoju mamu.
prije 29 dana, 06:29
Ajme! Teško se odlučiti, imam omiljene kolače za svako godišnje doba :) zimi su to lješnjak bajadere, a ljeti voćne kocke... a za Uskrs obavezno pravim jaja na oko :D
prije 29 dana, 07:29
Makovnjaca i cupavci..to mora uvijek biti na nasem blagdanskom stolu :-)
prije 28 dana, 12:54
Hvala adminki na poklonu! Zato volimo krpice: ljudski element. 🥰
prije 28 dana, 14:43
Košnice od kokosa - za njih vrijedi ona stara - strpljen, spašen :)
prije 28 dana, 15:36
> kozmetika88: > > sanjaurban: > > Kaj nećemo opet neke fora priče???? Kako su izgorili, opali na pod, pojeo ih mačak? > Uvijek ima fora prica,davnih godina bilo,a sjecam se dobro kao da je jucer bilo,napravila sam za Uskrs 2 predivna kremasta kolaca,dan prije gotovi bili,ali kako to uvijek biva uvijek se jos nesto treba pospremit nakon toga,i sta cu odnijela ih u sobu u prizemlju da odstoje pa spremit ih kasnije u frizider,sve skoro sređeno kad cujem da je nesto lupilo,ja u sobu,kolaci na podu,nema gdje ih nema,macka se oblizuje,a imali smo neku pokvarenu macku,sve je morala vidjet,pa i kolace ocito > Ukratko;skupljala sam kolace s poda,cisti,brisi i smisljaj kakve cu druge pravit,a Uskrs drugi dan > Napravila sam ja nove kolace > A najvaznije od svega mama je macku morala poklonit,jer ju vise nisam htjela niti vidjeti Uf, koja avantura, s mačkama nikad ne znaš, mudrice su to!
prije 28 dana, 17:15
Mađaricaaa i bijela pitaa 🙈🥰
prije 28 dana, 21:01
Bolje da je srušila tortu nego ju ukrasila dlakama🤣🤣🤣 Meni je ovaj poklon super najviše zbog slike koju mogu sama odabrati. HVALAAA!❤️
prije 28 dana, 05:14
> Nitospitos: > Bolje da je srušila tortu nego ju ukrasila dlakama🤣🤣🤣 > Meni je ovaj poklon super najviše zbog slike koju mogu sama odabrati. HVALAAA!❤️ kad sam ti prošli put pogledala povratne imala si 223!
prije 28 dana, 10:43
Ne špijuniraj me🤣🤣🤣 Dobro da neke glupače ni ne ostavljaju ocjene,bilo bi ih više🤣🤣🤣 Evo,sad sam provjeravala,po ocjenama imam 24 suradnje ove godine,recimo da ih je bilo još 5,što ovih kaj ne ostave ocjenu,što ovih s kojima nemogu više razmjeniti ocjenu,to ti izađe dvije suradnje tjedno,tako to treba ići na krpicama👌mislim da se svi slažemo kaj se tog tiče. Ali,tema je uskršnje darivanjeeee🐤🐤🐤
prije 28 dana, 11:16