Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

UPOZORENJE na profil mojarobica10 (predstavlja se kao Katarina Dragić)

Obavijest za članice/članove: Pod profilom mojarobica10, osoba koja se predstavlja kao Katarina Dragić sudjelovala je u višestrukim slučajevima prijevare. Kaznena prijava (za 90€) podnesena je nadležnoj policijskoj postaji u Zagrebu prema članku 236. Kaznenog zakona RH – Prijevara. U istoj postaji podnesena je i druga prijava protiv iste osobe za iznos od 800 €, vezano uz tzv. prodaju Louis Vuitton torbe i osoba je evidentirana u sustavu potrage. Pitala sam službeno smijem li objaviti njezino ime i prezime u ovoj formi, i potvrđeno mi je da smijem navesti da se osoba predstavlja kao Katarina Dragić, s ciljem upozorenja zajednice i mogućeg pronalaska drugih oštećenih. Molim sve koji su eventualno oštećeni da mi se jave privatnom porukom kako bismo razmijenili informacije i olakšali daljnje postupanje nadležnim tijelima. Također, pozivam sve korisnike na povećani oprez pri komunikaciji i kupnji od navedenog profila, kao i osoba s istim ili sličnim imenima i nerealnim ponudama. Velika je vjerojatnost da će otvoriti novi profil. Ova objava služi isključivo informiranju članova, prevenciji novih prijevara i zaštiti zajednice. Molim da ju proširite kako bi se lopovici stalo na rep. Tko želi dodatne informacije ili kontakt, može mi se javiti porukom, rado ću podijeliti broj mobitela i iskustvo.
prije 14 dana, 16:17
Blokirana, al tko pobogu kupuje LV od profila s 0 ocjena???!!!😱😱😱
prije 14 dana, 16:31
Otvorit će ona novi i novi i novi profil, ona je već profesionalka u ovom poslu. Tko zna koji po redu joj je i ovaj profil. Ne znam tko je "kupio" LV, ja sam "kupila" Byredo parfem. Vodila sam se time da sam prije par godina i ja imala 0 ocjena i da je netko ipak prvi kupio nešto od mene. Još je i poslala sliku osobne...ako ništa drugo bilo je lakše s dokazivanjem identiteta na policiji. Inače prevaranti računaju ako je mala vrijednost da ljudi neće prijavljivati, neće se sramotiti na policiji i sl., no meni su rekli da se svaka prijevara evidentira bez obzira na iznos i da se gleda obrazac ponašanja/ponavljanja bez obzira na ukupnu sumu novca.
prije 13 dana, 07:28
Treba prijaviti svakako. Slikala osobnu? Tko zna jel to ta žena....možda navodi na krivi trag. LV treba dobro zaguglati, ima i previše tih torbi ovdje u prodaji, koga zanima treba se informirati. Da to nije ona uskrsla, stara prevarantica?????? Jeste li dobili lažnjak od parfema ili niste dobili ništa?
prije 13 dana, 07:48
Nisam dobila ništa. Da je neka Katarina Dragić izgubila osobnu ili da joj je ukradena to bi bilo u sustavu policije. Dotična već par godina operira i dobro je poznata policiji...ima višegodišnji staž i pozamašan broj prijava.
prije 13 dana, 09:00
Koliko se sjećam, pisalo se o tome da se iznosi prijava zbrajaju, tako da je dobro da svaka koja je prevarena ode na Policiju i prijavi.
prije 13 dana, 10:08
Šteta što više korisnica ne prati Forum, možda je još neka oštećena, bilo bi dobro da se javi.
prije 13 dana, 10:27
Zanimljivo... ma,kupujem ja od profila s 0 ocjena i sve odlične cure, čak sam kupila artikl od 70 eura,ali pokušavam ući u komunikaciju s osobom. Super da se zna tko je ova i da joj se sve zbraja,al dokle ona misli to radit?
prije 13 dana, 14:24
Očito dok DORH ne odradi svoj posao jer policija uredno sve njima proslijeđuje.
prije 13 dana, 16:07
Bilo bi dobro kada bi prva suradnja mogla biti primopredaja, ako je moguće. Da, svi smo mi nekad imali 0 pozitivnih kad smo počeli.
prije 13 dana, 17:20
Ja sam prvo šopingirala,tek sa 30 ocjena počela i prodavati. I definitivno primopredaja, za tak skupe stvari isplati se otići i u drugi grad. Nedavno sam jednu curu s 0 ocjena tražila da mi pošalje artikl pa da joj platim kada stigne,odbila je ,a nisam bila ziher da bi riskirala neda mi se...
prije 13 dana, 18:13
Evo link: mojekrpice.hr/mojarobica10-474512
prije 12 dana, 16:07
Di je druga tema s fotkom??
prije 10 dana, 09:54
Da,nestala...Al,ak se dobro sjećam cura koja ju je otvorila ima 3 negativne, tak da ko zna kaj je to bilo...
prije 10 dana, 18:47
Ima tih torbica od 30-1030 E, pa tko što voli nek si izabere..
prije 9 dana, 09:36
1 2 3