Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Što biste mogle vječno kupovati?

A,nebi me ti trebala odgovarat od šopinga,ili bi bilo malo blesavo nakon kaj si prebrojala svoje tajice i tenisice?🤣🤣🤣 Meni tanje jaknice baš pašu na ovo vrijeme. Simpa mi je ta torba bila,neznam zašto,pa ju još imam u vidu...ček,vidiš moje omiljene? K'jarcu! Al,ne vidiš sve...nadam se😄
prije 2 dana, 21:20
Vidim ti 12 komada kao i svima. Sliknem danas svoje tajice na hrpi kad se malo razbudim. Ja sam uvijek ZA shoping ali u razumnim količinama. Ovo što imam u većim količinama kod mene se stalno pere i dere, ništa ne stoji u ormaru. Kad se tajice malo izližu i nisu za van nosim ih po doma ili zimi ispod hlača. U trapericama sam cijelu zimu, tek ljeti pređem na tanje hlače. Neke komade uopće nemam niti ću ikad imati- recimo ova pamučna haljina, to je meni za nikud. Pa one majice sportske dugih rukava, a kratke, da je goli trbuh. To nema šanse da nosim, gore mi trebaju biti gola ramena, a trbuh pokriven. Svatko ima svoje radosti. Ja imam 17 stranica omiljenih.....kad dobijem na lotu sve bum to kupila!!
prije 1 dan, 06:40
Ja samo jednu i pol,al samo ono sto stvarno zelim kupiti,to i kupim,al nikako da smanjim na jednu stranicu😄 Koja pamučna haljina? Ja obožavam po ljeti nosit haljine i po doma i po kvartu,a i u grad,baš je ugodno u njima kad je vruće.
prije 1 dan, 06:45
Apropos jakni,jesi ti svjesna da nam treba sve više jakni? Ja 9 mjeseci nosim jaknu, ljeto se skratilo ,nema više ni babljeg ljeta
prije 1 dan, 06:48
Mislin na ovu haljinu kakvu imaš Replay, ovu kao duksa ali haljina. Malo vrećasta. Inače da, ljeti treba malo noge pokazat, to je ok! Jakni trebamo imat svih debljina. daaaa. Prije sam imala prave zimske i jesensko-proljetne. Sad imam još prijelazne, poluprijelazne, skroz tanke, malo deblje i poluzimske. Ujutro pogledam stupnjeve, prvo se odlučim za jaknu pa onda slažem ostalo. Ali to će biti još par dana, onda će udarit takve vrućine da će i zimogroznima bit vruće. Vani će bit za sandale, ali dođi u njima u neki klimatizirani ured, pretvorit ćeš se u santu leda.
prije 1 dan, 08:44
Aha,ma od te curke redovito kupujem pa uvijek radije kod takvih neš odaberem. Ali,ta haljina mi zapravo neće biti funkcionalna jer he po ljeti ujutro prehladno i za to. Zaboravila si navest ljetne jakne 😉
prije 1 dan, 11:07
> Nitospitos: > Aha,ma od te curke redovito kupujem pa uvijek radije kod takvih neš odaberem. Ali,ta haljina mi zapravo neće biti funkcionalna jer he po ljeti ujutro prehladno i za to. > Zaboravila si navest ljetne jakne 😉 daaaa, ljetne, kako sam to mogla, a dobro dođu i košulje tanke dugih rukava, to mi je nanovo otkriven artikl, to nosim kad idem u dućan negdje gdje piči klima...
prije 1 dan, 11:14
34 komada :'(
upload
prije 1 dan, 11:24
🤣🤣🤣đizs Pa,o tom pričam,obožavam košulje dugih rukava,pogotovo po ljeti,fini lan,ugodan, sve leprŝa i hladi,volim ih i u sportskim i elegancykombinacijama. Kad vidim žene u pushup grudnjacima i uskim majicama na plus 35 slabo mi dođe,a još uske trapke na to sve...
prije 1 dan, 12:23
Da, koma, još oni krugovi od znoja pod rukom, ajmeeeeee, da, traperice ljeti trebaju ić u stanje mirovanja. Ja nemam elegancy, daj koji primjer toga...
prije 1 dan, 13:56
Hm,to kaj je meni elegancy...sliknem...
prije 1 dan, 15:16
Imam ti ovu ali crnu,i savršeno stoji jer je kockasti kroj,ova bijela se širi dole,
upload
prije 1 dan, 15:52
.
upload
prije 1 dan, 15:52
I ovu imam,a ove hlače ću si kupit,ima na forumu al bojim se da su mi male,a cura se boji poslat mi ih na probu.
upload
prije 1 dan, 15:57
Udebljala sam se,DA,ja kosturko,sa 68 na 72 cm struk,nadam se da je opstipacija🤣🤣🤣
prije 1 dan, 15:58