Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prodajete li robicu novu ili nosenu!!??

Bilo bi posve ludo ocekivati za malene novce nove i markirane stvari ,to se ljepo naglasi i napise ali ako kaput kosta 50 kn jeli moguce misliti da je nov ,nekad se i takve situacije dogode a djevojke radi prevelikog ocekivanja daju negativne !!Razmislimo ,pitajmo i sve ce nam biti jasno ako smo razumne osobe ako ne ,to je vec neka druga prica !! [:hihot] [:smijesi]
2013 10 29
Nešto je novo, nešto nošeno ali u super stanju, nikakve mucice i to, ako ima neki nedostatak to i navedem... Ali ne kužim one koje nije sram staviti iznošene stvari [:vrti] i došlo mi je tako par stvari, i sad gledam kad se mijenjam da bude za nešto novo ili jedva nošeno, ono par puta jer mi je glupo da za moju očuvanu krpicu dobijem neki dronjak [:smije]
2013 10 29
Da treba bit realan a ne nekog samo tako nasanjkat!! [:tuzan]
2013 10 29
govorim u svoje ime ako je niska cijena ne znači da je roba iznošena. [:smijesi] imam zimske jakne dva puta obučene ali prodajem po niskoj cijeni samo da se riješim a i tako skupim da mogu kupit ovdje jaknu . nemam nikakvih oštećenja na svojoj robi koju prodajem iako je malo nošena [:smijesi] čak sam i poklonila iako su stvari bile ok [:smijesi]
2013 10 29
i jedno i drugo, sve navesti iskreno, nema muljanja, jedino se tako moze postici obostrano zadovoljstvo u suradnji...upravo to, ako je cijena niska, zaista znaci da je iznosena, bolje nekad i platiti nego kupiti nesto jeftino pa ne nositi ili se razocarati, jer se ocekivalo bolje...
2013 10 29
i ja imam odjece nove i malo nošene, cijene na neke stvari su niske ali to ne znaci da je odjeca u lošem stanju i da ima oštecenja kako veli patrizija,imam puno odjece i htijela bi se toga riješiti [:smije] cak i na tu cijenu može dogovor ako je netko stvarno ozbiljan kupac. [:smijesi]
2013 10 29
i to stoji da je ne znaci ako je jeftina da nije iznosena, ali sam ja tako prosla, jer se zapravo presutilo da je cak i osteceno, pa mi je na to zena rekla, sto ste ocekivala za te novce...ostala sam paf.
2013 10 29
prodajem i novo i nošeno, ali treba biti realan pri određivanju cijene uvijek nekako stavim onu cijenu koju bi i ja sama dala da kupujem tu stvar!
2013 10 29
Jutro curke ...... Ista stvar i kod mene .......imam neke stvari koje nikad nisu obučene , neke sa etiketom još na sebi , nekaj markirane odjeće i normalno nošenih stvari ali eventualno 2 - 3, 4 puta i metnula sam cijene dosta povoljne misleći da ću ih se lakše riješiti....to ne znači da je to škart roba...... No , čini mi se da to nije baš najbolja taktika ali ja se baš puno i ne brinem zbog toga....bitno da je odjeća uredna , čista i još bitnije od svega je da smo poštene u reklamiranju... Gledala sam kaj se sve ne nudi na ovim krpicama ,ima sveg i svačeg al svatko od nas misli da će taj artikl naći svog novog vlasnika... Sretno svima .... [:kesi] [:smije]
2013 10 29
Da,to znaju reći,kao,što si očekivala za tu cijenu,e to mrzim.Treba da navedu ako ima oštećenja. [:vrti] No,najgore je što cure ne mogu vjerovati ovdje nikome zbog prevara.....napišu nenošeno,ili malo nošeno,a pošalju dronjak [:vrti]
2013 10 29
treba biti pošten i kod opisa stvarno napisat ako ima mucica, ako ima neko oštećenje
2013 10 29
Baš tak patrizija.....no...mene bi bilo stid i sramota da nekog muljam , uljepšavam stvari i u krajnjem slučaju podvalim nekom takvo.....ja to gledam ovak : ako nije dobro za mene i za moje klince , nije nit za druge...... a pa neću nikog nit pocjenjivati ....
2013 10 29
Ja prodajem i novu odjeću koja je nenošena i nođenu odjeću. Cijene također ovise o tome. Ne mogu za nošenu odjeću dati da košta više od 30-40kn jer je to ipak nošeno. No, sve ovisi i o markama ovdje. Neke cure misle da je roba vrijednija ako su one nosile pa tako ako su kupile u dućanu za 40kn, ovdje prodaju za 80. To je sve stvar individualnog mišljenja Ja čak i pretjeram s opisom, ali mi je barem duša mirna i znam da sam sve rekla i da ne bi trebalo biti neugodne situacije.
2013 10 29
Naravno trebamo misliti koliko stvarno meni vrjedi taj komad a ne znati da je los a onda bubnuti cifru boli glava !! [:hihot]
2013 10 29
Ja prodajem sve novo, samo skinuta etiketica sa cijenom, ali bilo je i sa cijenama gore [:hihot] ... Mislim da imam samo dvije stvarčice koje prodajem da sam obukla dva puta [:smije] ...
2013 10 29
1 2