Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li ste oprezne(nepovjerljive) pri eventualnoj kupnji kod cura koje su nove,nemaju ocjena

Od kad sam prevarena od jedne cure(već sam pisala o tome) počela sam izbjegavati nove cure na krpicama iako kod njih ima stvarčica koje mi se sviđaju. Svjesna sam da to nije fer ,jer smo svi nekad počinjali,a i ocjene i nisu vjerovatno stopostotna sigurnost(neugodna iskustva drugih cura) Dakle,ja čekam da nove prodaju nešto i onda ulijećem [:jezik] Vaše mišljenje [:sramezljiv]
2013 01 02
ja sam jedna od novih, i iskreno -postupila bih isto kao i ti [:zaljubljen] a meni se događa nešto što se mozda dešavalo novima ovdje, ali o tome ću poslije, mozda umišljam [:jezik]
2013 01 02
hmmmm [:kesi] vi ste kao moja kcerka ,ona nece da kupuje od nikog ko nema povratnu informaciju,pa smo bas pregovarale oko toga jer ja sam uplatila jednoj mladoj dami koja nema povratnu niti jednu,ali mislim eto svi smo mi nekad cekali da nam ostave prvu povratnu od neceg se mora poceti,a i nekako vjerujem instinktu [:kesi] pa vidjet ce mo
2013 01 02
i ja sam nova ovdje al ne varam i ne mislim varat ;) tko želi kupit neće se zeznit
2013 01 02
Zeznula me monika5...cura koja je imala 12 pozitivnih komentara...tako da sam prema svima mal oprezniha...komentari mi vise nisu mjerodavni...
2013 01 02
ja sam isto nepovjerljiva prema onima koji nemaju komentare,ne znam zašto-ali nekako sam mirnija jer sam se već opekla pa pirim i na hladno
2013 01 02
nije mi jasno kako cura može sebe pogledati u ogledalo a ukrade(da ukrade) novac koji smo svi mi okrenuli par puta i odvagnuli dok ga nismo uplatili pitam se puno puta kakav su odgoj imale u obitelji [:tuzan] je li im zaista svejedno kad to rade? ja imam godina,mogu mnogima vjerovatno bit i mama,ovako nešto šta se ovdje dešava nisam nigdje doživjela zašto se ovo dešava? nije da nemaju,ako prodaju svu onu robu,kozmetiku i sl,znači da im je to netko kupio....nisu baš neka sirotinja i socijala imaju,a opet ukradu [:frustriran]
2013 01 02
I ja sam isto ovdje novija i vidim da ljudi znaju izbjegavati nove korisnice ali s druge strane ih ih razumijem :/
2013 01 02
razumljivo je, zbog nepovjerljivosti. premda se svakom treba dat prilika da se kupi nesto od nekog, jedini problem je ko ce biti prvi. svi smobili bez komentarcica,a onda su se skupili i tak je lakse:)
2013 01 02
Ako će te neko oženiti, bude :/ Sve smo počinjale od nule, ne treba imati predrasude!!
2013 01 02
Naravno da volim pročitat komentare, ali mi nisu uvjet za kupnju.
2013 01 02
Škicam neke, ali nemaju komentara pa se premišljam. [:place] Ali one koje imaju makar i jedan negativni komentar, ni ne gledam dalje kad skužim. Ježi ga, ne želim nekom pokloniti makar ni 30 kn [:frustriran]
2013 01 02
Ja sam jučer nešto dogovarala i danas uplatila.Još nemam nikakav odgovr i već se pomalo brinem......
2013 01 02
Zato ja uvijek šaljem svoju robu pouzećem tako smo obje sigurne :)
2013 01 02
Kako misliš poduzećem?
2013 01 02
1 2 3