Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

plaćanje i slanje

eii..nova sam na krpicama i prvi puta prodajem nešto preko interneta..zanima me kako ide plaćanje preko žiro-računa,što treba upisati i kako šaljete veće pakete,tek tolko da znam za svaki slučaj?možda je glupo pitanje,ali bilo bi mi drago da bar netko odgovori..hvala unaprijed :DD
2013 01 12
Uplata preko tekuceg racuna-prvo UPLATA pa saljes Cipele i vece stvari kao paket 18kn ostalo preporučeno Obično je isto ok ali kao manje sigurno. [:zaljubljen]
2013 01 12
preko žiro računa možeš u banci uplatit, pa kažeš da ti se ime upiše da osoba kojoj šalješ novac zna da je od tebe. ne znam kako funkcionira e-bankarstvo.veće pakete zapakiraš u kutiju i prioritetno ili preporučeno.tako barem ja, a nek druge dodaju svoja iskustva :)
2013 01 12
cure,hvala puuuno na odgovorima,ovaj link je odličan :))))
2013 01 12
Ako ti netko plati internet bankarstvom može ti odmah poslati potvrdu, ali ja ipak čekam da sjedne, ja isto imam internet bank. i znam da možeš povući transakciju i stornirati je tako da je bolje čekati da ti je na računu. Vidim tu na forumu da su neke to napravile i varaju tako pa...
2013 01 12
@mmm123 Nažalost i ja sam to primjetila,mada mi se nije još dogodilo,no bilo je inzistiranja na slanju u roku odmah čim mi pošalju scan o uplati. No kako i ja imam net banking,ne nasjedam na to,također čekam da uplata sjedne na račun. Treba pripaziti na takvo forsiranje,pogotovo vikendom kad uplate sjedaju na račun tek u ponedjeljak.
2013 01 12
ja uplatim, i obavezno kažem curi od koje kupujem da mi šalje tek onda kad joj sjedne na račun, jer i ja neću slati dok ne vidim iznos na svojem računu tako da ne vidim razlog da inzistiram na slanju, neke čak zamolim da mi pošalju kasnije jer ne mogu preuzeti paket određene dane
2013 01 13