Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Odite na profil Vjestica777 i procitajte sto pise ispod slike!!!

ja sam joj isto poslala, prije jedno 2 tjedna jer nisam stigla ranije, cura se zahvalila i rekla da joj se sve jako svidja i da odgovara, bas mi je bilo drago [:zaljubljen] [:zaljubljen] isto radje pomognem ovako izravno nego da dajem crvenom krizu, jos uvijek se sjecam slucaja jelene brajse koji je bio prije 7-8 god, otada mi se caritas toliko gadi da bi i radje bacila pa da netko eventualno nadje u smecu nego dala njima....
2013 01 20
Lanazg X velik k'o kuca [:frustriran]
2013 01 20
Ja se isto slažem da treba davati ljudima na ruke, kojima je potrebno, a ne nositi u caritas i slično jer smo svi svjedoci što se tamo događa. Nažalost, oni većinom sebi uzimaju što "valja", markirano i sl., a ostalo daju tamo. A čula sam i da prodaju, što je zaista sramotno. Zato većinom uvijek dajem po susjedstvu i po selima, odnesem kom znam da treba i nema mi veće sreće kad vidim koliko to nekog obraduje [:zaljubljen] A što se tiče ovog na forumu, slala sam Vanilli, kao i većina vas ovdje i baš sam sretna što nas ima dosta koji su to učinili! Što se toga tiče, jedna anegdota [:smijesi] Paket je moja mama nosila na poštu jer ja nisam mogla, bila sam nešto bolesna, a htjele smo da im dođe prije praznika. I kako mama ne vozi auto, stavila je paket na bicikl i gurala ga tako do pošte (imamo nekih 10ak min pješke, ali kroz grad). I tako dok je gurala bicikl, zaustave ju 2 policajca koji su joj htjeli naplatiti kaznu jer GURA BICIKL PO STAZI, a nema svjetlo. Meni potpuno nelogično jer bi tako mogli kazniti i ženu koja gura dječja kolica koja su neosvjetljena, no dobro. Nije ga mogla voziti jer je paket bio dosta velik, pridržavala ga je rukama. I uglavnom, moja mama, inače malo glasnija žena, krene njima objašnjavati nek oni nju kazne ako hoće, ali da ona čini dobro djelo, da je kćer našla na internetu (blablabla) i sve ona njima ispriča, do u detalje, i kaže: eto, ako hoćete uništiti dobro djelo, naplatite mi kaznu, ali ja neću onda imati za platiti poštarinu. I pustili ju, haha [:smije] Sad sam malo odužila, ali osjetila sam potrebu to podijeliti s vama [:sramezljiv]
2013 01 22
...hahaha...,lanica...,super je dogodovstina...,bas sam se nasmijala...,mogu zamisliti zenu kako se prepire [:smije] [:smijesi] nebili ju pustili a policajci zbunjeno gledaju...,hahaha...,kao u filmu...,neka se zena izborila...
2013 01 22
...cini mi se da tog profila vise nema...,vjestica777... [:sokiran]
2013 01 25
Nema i ja san zelila pomoci ali vec je bilo kasno.Za mije. [:place]
2013 01 25
...imam ja adresu ,bas od te zene za koju je trazena pomoc...,pa ako tko zeli mogu je napisati...,ja sutra saljem paket....
2013 01 26
1 2