Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Parfemi ovdje ili bipa?

ja i dalje ne kuzim kako se uplata izvrsava [:vrti]
2014 05 03
Dosada sam kupovala samo u DM-u i Muelleru, i zadovoljna sam. U Bipi nisam, ali sam puno puta našpricala tester i nije odudarao od istog našpricanog npr. u Muelleru..
2014 05 03
Otkud te priče da se u bipi prodaju fejkovi? ja sam jednom kupila parfem i bio je original. A i kad sse pospricam s testerom, ne čini se ko fejk. Možda su to prije radili?
2014 05 03
Bjez od bipe. Plus snizenja su na gutljaj parfema..tipa 30ml. Ovdje originale imaju stellablu perfectumodor mateo767 i frani127. Meni tester uvijek i zauvijek ima prednost pred ostalima.
2014 05 03
Do sad sam kupila 3 parfema u BIPI i sva 3 su bila uredu po svemu, zato me baš i zanima slučaj s fejkovima. Znam da se pisalo po Forum.hr-u da je u BIPI Chopard Casmir fejk jer nije ludo postojan, a nitko nije vodio računa o tome da je taj parfem reformuliran i da više nije 100% isti kao stari Casmir iz 90ih. I imaju često popuste na parfeme pa se neke stvari isplate. Al i meni su draži testeri, imam veću militražu za pristojne novce i bar ih još ne fejkaju [:smije]
2014 05 03
Tko hoce postojanost i tocno ono na sto se navukao u parfumeriji taj ce pikirat testere.
2014 05 03
Bas gledam u arsenal..imam i ja toga viska..burberry summer limunasti i ferrea in the mood for love..zasad.. [:smije] ..max ambalaze nisam ja od ovih mini verzija [:smije]
2014 05 03
evo meni je jedna cura koja je radila u parfumeriji objasnila zašto mi je pafem bio fejk u bipi radilo se o bvlgari omnii ako se ne varam prvo omot, drugo kod, treće bočica nije bila original nije bila neki stalko kakvo treba biti, i još nešto mi je objasnila zašto al nisam sigurna sad.. jer ima već god dana. kupljen je kad su imali ono 30 posto snizenje. i nije trajao miris duze od pol sata.. usporedila je moju i njenu omniu i vjerujte razlike je bilo vidljivo i meni koja se baš ne kuzim
2014 05 03
Zivciraju me ovakve glasine, u bipi su fejkovi a u mulleru orginali. Daj mi neki dokaz a ne ovako laprdate jer ste od susjede, strine, kolegice, cule pretpostavke da su kupile u bipi fejk...sta idete pisati takve stvari za koje nemate dokaz...
2014 05 03
maslishka malo smo nervozni. pa pokazala mi je cura koja radi u parfumeriij razliku između fake i originala i šta sam trebala čuvat dvije god slike
2014 05 03
Nisam nervozna nego me zivciraju takve stvari. Ljudi po forumima piseju svakakve gluposti u koje nisu 100% sigurni i nemaju za to nikakve dokaze. Nebitno da li to bili parfemi ili ozbiljnije stvari. To su teorije zasnovane na prepricavanju traceva bez podastiranja nedvojbenih dokaza, nista drugo...
2014 05 03
meni je bipa čak odgovorila d aoni nisu proizvodjači nego prodavači da nemaju ništa sa time:) al kao što rekoh nečuvam e-mailove dvije godine
2014 05 03
Ne bježati od testera,pa to je najbolje što proizvođač izbaci! Uvijek tražim tester za kupiti,ako može.
2014 05 03
1 2 3