Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

POMOĆ! Problem oko zamjene!

Pozz.. prvi put sam izvršila zamjenu sa curom JasminaM.. ima dosta 'feedbacka' i 100% je kao pozitivna.. navodno je poslala cipele prije +2 tjedna, ja sam njoj poslala jaknu dan iza toga.. Još imam i potvrdu iz pošte.. Ona tvrdi da to njoj nije stiglo, a ja sam provjerila u posti.. Isto tako tvrdi da je poslala i da ce otic provjeriti na postu gdje je zapelo.. Nakon poslane opomene da cu je prijaviti adminu ne zeli mi odg na poruku.. Sta bi trebala?!
2013 01 31
prijavi je ,bit ce blokirana!
2013 01 31
Ako ste poslale preporučeno na potvrdi ima kod pošiljke pa pogledajte na stranici pošte di se nalazi paket
2013 01 31
ma strašno,strašno,strašno,uff..ma kakvih to sve ima ljudi :((
2013 01 31
Ima tu puno njih koje prime paket pa kažu da nisu dobile.Ma fuj!!!
2013 01 31
Ako si poslala preporučeno( kažeš da jesi ) na net stranici pošte provjeri .. [:zaljubljen] piše lijepo ako je preuzeta pošiljka kad je preuzeta i u koliko sati ...
2013 02 01
pa poslala sam joj por i rekla ako vec nije poslala da posalje, bilo je i mene strah na slijepo poslati, ne bi je htjela prijavljivati jer onda sigurno necu vidjet to sto sam trebala dobiti, ali nije u redu ne odg. na poruku :/
2013 02 01
Svaki put kad nekome vjerujem, on mi pokaže da nisam smjela. [:tuzan]
2013 02 01
upravo to @tatjana18,,
2013 02 01
da, vidila sam i ja to, ali poslala sam joj poruku prije tog njenog zadnjeg loga :/
2013 02 01
Ako si slala preporučeno ili ko paket, trebala bi imati potvrdu sa brojem preko kojeg možeš provjeriti gdje je paket. Ako je preuzet, pričekaj još malo i obrati pozornost na logiranje dotične. U slučaju da dolazi i dalje ne odgovara, prijavi je jer nažalost si prevarena. A ako je nema uopće tj. da ne dolazi nikako od kako ste se razmijenile, nažalost ništa ne možeš osim da uz dokaze odeš na adresu koju imaš ili ako si dovoljno extremna i poznaš kakvog pravnika, staviš ultimatum da ćeš podić tužbu pa da vidiš kak se osobe brzo predomisle i postanu poštene. [:smije] Ludost al' istinito!
2013 02 01
ma da?! :) .. ma mislim, to su sitnice, ali opet, nije u redu, ako je dogovor dogovor je, ako je i cekala da vidi hocu li ja poslati mogla je nakon toga poslati :/
2013 02 01
Nažalost, zanemarivanjem sitnica tako lopovi i obave za sebe koristan posao jer igraju upravo na to "Mah, pa tko će pravit frku oko sitnice." A njima sitnica po sitnica = bogatstvo. Nažalost. Definitivno nije u redu jer upravo to - dogovor je dogovor i baš zato što je zamjena da ispadne objema jeftinije i pristupačnije, jedna strana ne ispoštuje dogovoreno. Nadam se samo da će ipak sve biti ok što se tiče tvoje situacije.
2013 02 01
Ovo je strašno,ja sam ovdje prvi dan i nadam se da mi se ovo neće dogoditi.Savjet svima,budite pošteni i uradite kako ste rekle! Hvala i oprostite ako sam nekog uvridila [:vrti]
2013 02 01
Hvala vam puno na pomoci..
2013 02 01
1 2