Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

prevarila me!

naime, prije nekoliko dana dogovorila sam se s jednom curom odavde za zamjenu, ona meni sat ja njoj haljinu, svaka plati poštarinu za svoje i amen. čekala sam par dana da vidim hoću li što dobiti na adresu, nisam. haljinu sam uredno poslala na njezinu adresu i sve, ali ja "svoje" dobila nisam. naravno korisnica imena "leakutina" vjerojatno je obrisala sebe s ove stranice, a ja sam ostala oštećena.. što da ja sada učinim? hm.. ima li tko ovdje s istim ili sličnim iskustvom? :/
2013 02 01
nažalost - ima ih puno :/ još uvijek nisam nagazila na takvu osobu, na sreću, ali eto - sada baš gledam šta ima za kupiti i strah me jednostavno kupiti da ne bih ostala i bez novca i bez željenog artikla...
2013 02 01
ako se obrisala, ne možeš ništa, jedino joj otići na adresu i razbiti nos hehehehe, nažalost, tako ti to draga moja ide vamo, ne znam drugo što da ti kažem [:tuzan]
2013 02 01
mislim haljinu sam prodavala inače za 40 kn i nije sad da sam baš puno oštećena, ali ako smo se dogovorile bilo bi stvarno u redu da je poslala... zaista ne razumijem takve ljude
2013 02 01
ova je stranica jako loše osmišljena, ima stvarno super odjeće. ali previše prevara i muljanja, nije uopće ugodno kada ti se tako nešto dogodi, ali nažalost došlo je tako vrijeme :/
2013 02 01
sve što sam do sada kupovala bilo je u redu, ovo mi je prvi put i baš sam ljuta
2013 02 01
prevaranata je uvijek bilo i bude, ne možeš tu ništa...
2013 02 01
pa bilo bi da, roba za robu, a jesi na neki način oštećena, nije stvar samo tih 40kn već stvari principa i morala osoba, a čuj, ne možeš to razumjeti, nažalost ne znaš s kime posluješ dok se na kraju ne vidi, a opet svakome daš priliku i et, tako nekad prođeš
2013 02 01
mah, znam, sad tek vidim da je ona prevarila hrpu cura... jooj
2013 02 01
Leakutina je pod zadnje (koliko ja znam) prevarila dosta osoba i blokirana...pa je vjerojatno obrisala profil
2013 02 01
nije meni što će se ona korisiti tom haljinom, nego što bi se moglo dogodti da mi vrati paket, pa onda da moram plaćati duplu poštarinu i tako to
2013 02 01
Takoder slazem se sa curama. Imala sam puno dosad dobrih suradnji ali eto u zadnje vrijeme sam imala tri negativna iskustva i to jedno je bilo sa curom sa dosta pozz komentara tako da danas iskreno niste sigurni ni od koga ni od cega i tako je to tu na nasim krpicama [:hihot] [:vrti]
2013 02 01
baš bezveze ...radi takvih teško je nekome vjerovat... [:frustriran]
2013 02 01
ja sam zato tu da nešto prodam, kupim, zamjenim i sve stvarno u što kraćem roku obavljam, zato jadno je pto neki to rade.. idu varat druge i.. neznam.. stvarno nije fer
2013 02 01
ovo je stvarno tuzno :( ja san u par godina naisla na svakakve ljude,nekad me zna stufat da vise nista nikad nebi radila al srica da ima super cura pa brzo zaboravin...kazes 40 kn nije puno,a vidis kako neko obraz proda za 40 kn...bas uzas...nadan se da ces rijesit to nekako :)
2013 02 01
1 2