Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kaos u ormaru! S.O.S

Mislim, koliko duboko čovjek treba past da mora otvorit temu o pospremanju ormara... sve sam probala... sve pročitala savjete i nema šanse... par dana je održiv i onda polako ali sigurno nastaje kaos u ormaru... ovako nekako izgleda sad (slika preuzeta s neta jer svoj černobil ne želim pokazivati javnosti). I sama pomisao na slaganje ormara= stres nevjerovatnih razmjera. I treba mi par dana psihičkih priprema da započnem sanaciju... Ako netko ima neki savjet... ohrabrujuću riječ... bilo šta... help... [:sramezljiv] [:place] ps. stvari za krpice ne držim u ormaru hahaha [slika:54c7fc9f-d2af-4ce5-8c43-776fb5f78289]
2014 09 10
ja bi dobila napadaj da mi je toliko šaren ormar [:smije] to je prvo što vidim. ja imam složeno u 2 ormara, u jednom mi je što nosim svaki dan i na faks, u drugom za svečanije prilike/izlaske...probaj si nekako rasporediti [:smijesi]
2014 09 10
ove vreće su po meni savim nepotrebne,kupiti par lijepi ukrasnih kutija koje stanu na gornju policu i unutra pospremiti te stvari koje ne idu na vješalice i ove koje stoje na polici...isto se može napraviti i na dnu ormara...automatski dobiješ na štangi više mjesta za vješalice a druga stvar,ima zgodnih onih štendera na kotačićima...čini mi se u JYSK za cca.80kn...jako zgodno i pregledno...ja tako držim cca.30 vješalica a uvijek se nađe negdje mjesto za njega ja u ormaru držim odvojene stvari npr.na jednoj strani hlače a na drugoj suknje...i sve mi je složeno po bojama...od bijele pa prema crnoj...to mi uvelike olakšava jutarnje spremanje
2014 09 10
Ja nemam nikakav savjet, kod mene je uvijek uredan jer volim da mi je sve pregledno kad ujutro kasnim na faks jer onda odmah vidim gdje mi je što. [:zaljubljen] Da ne kasnim možda bi mi i bio u rasulu kao tvoj, ali ovo mi je motivacija hahah
2014 09 10
Moj ormar je ok,veš je na krevetu! [:hihot] hrpetina veša...nekoć sam znala i spavat preko tog [:smije]
2014 09 10
Draga moja ti si kreativka,geometrijski zacrtane norme ti naprosto ne leže,jš ak si kojim slučajem bik po horoskopu,onda ti ormari tak izgledaju!Al gle čuda,kad te uhvati malodušje...zatvoriš vrata ormara! [:smije] [:poljubac]
2014 09 10
Ja imam dva velika ormara i ni to mi nije dosta... [:hihot] A o kaosu da ne govorim... [:hihot]
2014 09 10
Ajde nađi sliku na netu ormara najsličnijeg tvome, ne po kaosu nego po dizajnu - koliko polica, prostora itd. [:smijesi]
2014 09 10
susojecam Patricija [:hihot]
2014 09 10
ja imam u kutijama stvari koje nikad ne nosim, koje rijetko nosim i one koje često nosim vise
2014 09 10
Nikita, I know how you feel hahaha [:smije] Mamamirna, postavila si dobru dijagnozu, ali već me muž gonja da pospremim nered... ubija me u pojam taj nered, ali nemogu si pomoć... taj "kreativni nered" je jači od mene... haha Nikad nisam pospremala prema bojama... uvijek ono tajice na jednu stranu, majice s kratkim na drugu i to... hm... i da imam malo stan tako da... doduse, ormar je veći, iako naravno sve sam ja zauzela. [:zaljubljen]
2014 09 10
Lantarn evooo tražim, sve ću napraviti da mi netko pomogne...:((( najradije bi unajmila nekog da mi tu i tamo dođe pospremiti ormar (već jesam, i to je bilo ono, jedva... )
2014 09 10
Ahahahahaha daj me nemoj zezat da si nekoga plaćala za to [:hihot] Dođem ti ja đabe pospremit, samo me nahrani i napoji [:kesi]
2014 09 10
Krafnice,ja te potpuno razumijem. Ista stvar je i kod mene. [:place] Redovito ga pospremim,presložim,sortiram,sve mi je milina otvoriti ga i onda nakon par dana..izgleda ko ovaj na slici. I onda opet ispočetka... [:smije]
2014 09 10
Ja si slazem npr.hlace jedna hrpa [:hihot] ,majice duge,majice kratke itd.i jednostavno se prisilim da odrzavam [:jezik]
2014 09 10
1 2 3