Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

gospodična admin

Imam problem sa mijenjanjem lozinke i zbog toga ne mogu urediti profil i napisati par riječi o sebi. Uputila sam adminki upit, ali bez odgovora. To je ovdje normalno? Znam...ima svoj život, ali zamislite...imam ga i ja. I nemam vremena svaku noć provesti par sati ulažući artikle jer ovo šteka. Mogla sam napisati roman za vrijeme pokušaja uređivanja profila. Admin je ovdje zbog nas, a ne obrnuto. Bar mislim da bi trebalo biti tako.
2013 02 22
misliš, kad ideš mijenjati info o sebi te traži da potvrdiš lozinku (ili piše nešto tipa "promijeni lozinku")? jer je i meni tako pisalo kad bi išla mijenjati podatke "o sebi" ali onda samo dva puta u polje upišeš staru lozinku i to je to..ne znam šta znači to "promijeni, zašto su to stavili..probaj tako!
2013 02 22
Sad se više ne sjećam stare lozinke. [:smije] Mislim baš to kaj si rekla. I pišem i pišem u prazno, ali lozinka bude pljuska na kraju. I nikad kraja tome....Već dva, tri dana. [:frustriran]
2013 02 22
hahah [:smije] da, kad sam ja prvi put išla mijenjat isto mi nije bilo jasno pa sam udarila lucky shot sa starom lozinkom.. [:smije] ha ništa, mislim da definitivno trebaš pomoć više instance [:kesi]
2013 02 22
Znam, ali viša instanca je nedohvatna... [:smije] Hvala na pomoći....mada pucamo u prazno. Ccccc.... [:frustriran]
2013 02 22
[:smije] sretno s tim! [:smijesi]
2013 02 22
Thanks... [:smijesi] ]
2013 02 22
hej može li meni netko odgovoriti, zašto kad stavljam nove artikle treba mi sto godina, 5 puta mi izbaci, tri puta zašteka pa se opet vrati na prethodno što sam već napravila, onda mi tagovi zaštekaju pa izbace, jel se to događa i vama? do računala nije jer je potpuno novo, neki dan ga dobila, znači nije staro pa da ne može raditi... nemam pojma što je... al znam da kad mi nabrzinu nešto treba, nakraju to bude pol sata za jedan artikl [:ljut]
2013 02 22
ovaj cijeli portal je usporen i treba sto godina da bi nesto uspio stavit ili promjenit uzas [:frustriran]
2013 02 22
baš, ja imam borbe i s najmanjim sitnicama [:hihot]
2013 02 22
al dobro, barem nema provizije ili naknade kao na aukcijama...
2013 02 22
sorry kaj nisam odgovorila, zatrpana sam, i meni se to nekad dogadja, nemam rjesenje, reci cu tehnicaru da popravi...
2013 02 22