Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Pomoć oko auta i okolnog sadržaja :)

Bok cure/žene/dame/majke/kraljice! :) Evo pošto je moj oglas kojeg više nema bio glavna atrakcija na forumu, neke cure su izrazile želju da ostanem malo na forumu, pa reko zašto ne. Pošto vidim da nema baš nešto muških ovdje i vidim da vam ova tema nije baš aktivna, reko otvorit ću ovdje savjetovalište haha :) Inače sam na diplomskom studiju na prometu, auti me zanimaju i znam stvarno dosta o njima, pa ako ima bilo kakvih pitanja sa vašim limenim ljubimcem, ja cu pomoć koliko mogu. Od toga koji auto odabrati, servis, što bi moglo bit s vašim autom kada crkne na -10, a vani snijeg pada ko blesav i nitko neće pomoć jer i oni sami trebaju sebi pomoć, a vi u štiklama i minici idete iz kluba sa bocom jegera pored sjedala, pa do toga koje gume vam trebaju sad za auto, koje dimenzije, gdje kupiti iste, kod koga to namontirati, gdje sanirati neke ogrebotine da vam se auto zasjaji i gdje dati oprati sjedala nakon što ste imali "mirnu" noć sa dečkom. Inače se bavim u slobodno vrijeme auto detailingom (poliranje, zaštita auta prije zime i u proljeće, kemijsko čišćenje unutrašnjosti, nano zaštita stakla i ostalo), tako da vam što se tiče toga mogu biti na usluzi i mogu vam auto zasjajit i očistit da bude kao nov, a po ljeti se bavim turizmom. Da ne otvaram novu temu, razumijem se i u kompove, kao i u tehniku općenito pa što god da treba što se tiče takvih stvari ili uređenja kuće i okućnice, samo vi pitajte, što god znam ću pomoć, a što ne znam, saznat :) Evo dame, da i ja kao muško tu na forumu budem od neke koristi, pošto ćete se sa mojom robom i mojim savjetima o modi, šminkanju i koje cipele su na popustu slabo okoristiti haha. Zato iskoristite što nudim :)
2014 11 18
ahahahaha...covjek se udomacio ... neka neka [:kesi] eh ja se naizdavala novaca i novaca na auto i sad sve rijesila..tako da sam mirna nadam se neko vrijeme..
2014 11 19
e da si znala za kolegu zmaja možda ne bi tolko para utukla u afto [:smije]
2014 11 19
ma bih ... kad ti rikne bobina na pola puta između Petrinje i Siska nemas izbora nego kupit novu [:smije]
2014 11 19
@zeekay dobraaaaa [:smije] [:smije]
2014 11 19
[:sokiran] ivanaaaaa, sramoteeee [:smije] [:smije]
2014 11 19
Aurora, svaka čast na tome! Daj reci kako ti se zove firma i neku web stranicu da vidim, možda mi neki popust daš hahaha ;) Ja ne sumnjam da ima žena koje se bolje razumiju u neke stvari od mene, ali za one koje ne, mogu pitat slobodno :) Ja bi radije taj kompletić zamijenio za neki dio za auto, a curi ću već kupit štikle hahaha ;) Što se tiče bobine da, to kad rikne, nova mora ići :) A udomaćio se, pošto se već toliko govorilo o tom kompletu i o svemu, par cura je reklo da ostanem tu pošto nema baš muških, pa reko ajde haha. Aurora, nemam ja auto za prodat, ali ti mogu nać nešto ako trebaš :) Meni je moj auto super i ne mislim ga pordavat do daljnjeg haha :)
2014 11 19
ivana...užasnuta sam tvojim ponašanjem načisto
2014 11 19
mora ici nova, slazem se ... samo je peh kad ti to rikne kad si u posjetu decku, a on na terenu u Rijeci... pa te njegov tata odvede kod najskupljeg majstora jer covjek ne voli stedit da ljudi ne bi rekli da nema...a ti ne poznajes nijednog drugog u tom podrucju ... [:vrti] koji auto vozis..kad smo vec kod toga ? moze i ostali tj ostale... cisto me zanima [:kesi]
2014 11 19
ajde zmaju naš reci mi koji auto imaš :) aa ma zamjeni komplet za nesto od mene za novu curu kužiš [:jezik]
2014 11 19
Ivana odmah u sridu bez okolišanja, zna za što bi mene ili moje frendove iskoristila i to je to, to se tako radi hahahaha ;) E da, to je već malo zeznuto. Kad se moraš na nekog drugog oslonit. Zato je uvijek dobro imat nekog svog stalnog majstora što se tiče auta ( da ne bi pomislio netko na nešto drugo hahaha) zato što on uvijek zna što se radilo na autu, u kakvom je stanju i što mi moglo otić, promijenit i ostalo. Tako znaš da te neće muljati također. Kad se stalno majstori mijenjaju, svatko ima neku svoju dijagnozu, doda 15 stvari pa to na kraju nije za ništa. Ja vozim Mazdu 2 iz 2004, dizela. Ali sam si ju ja fino uredio i jako sam zadovoljan s tim autom. Bio je od staraca, ja sam ga uzeo sebi i odličan mi je. Malo troši, dobro ide, sredio sam si ga, ima mjesta, taman za ić na faks i ostalo :)
2014 11 19
Hahaha Aurora nisam ja dugo s tom curom, tako da to vrijeme poklanjanja takvih stvari još nije došlo :) ako ćemo biti do Božića skupa, onda. Onda će dobiti nove stvarčice, moram neki drugi kompletić kupit i još neke stvari vezano za to koje nađem ;)
2014 11 19
ma dobro hebeš cure [:sramezljiv] i komplete vratimo se mi na temu auta
2014 11 19
Naravno, kako ne. Iskreno, kad završim faks i nađem posao za koji se nadam da će biti pristojan jer se već sad pomalo trudim za to, kupio bi Mazdu 6 novu ili neki BMW trojku, zavisi :) Ali jako sam zadovoljan Mazdama, od kvalitete do same njihove usluge u servisima, tako da sa nekom Mazdom 6 ne bi sigurno pogriješio :)
2014 11 19
ok mazde se ne kvare ali dizajn im nije bog zna sta ali bmw i još M joooj ja imam sedmicu bmw niskoprofilne 20cola 4,5 motor ma ne bi ju dala za tvojih 1024643,2165768543215674653,00 kompleta [:jezik] uzmi bmw svakako
2014 11 19
1 2 3 4 5 ... 8