Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Bojanje pločica

Jedino što još nisam napravila je otišla pitati nekog stručnjaka, ali me prije toga zanimaju iskustva, mišljenja i savjeti krpičarki koje su ovo probale..nadam se da vas ima ! Uglavnom, ne tako davno sam čula za bojanje pločica u kupatilu ukoliko nemate novaca za mijenjanje pločica. Sad sam našla dvije vrste postupka: PRVI : čišćenje i šmirglanje pločica, premaz dulux prime podlogom koja se suši 4 do 6 sati, zatim se stavlja prvi sloj boje pa drugi sloj boje za pločice, isto duluxove DRUGI: čišćenje i šmirglanje pločica, zatim taj dulux prime premaz, pa lateks boja na uljnoj bazi pa akrilni premaz. Jel ima ijedna žena ovdje da je to probala raditi ? Koji od ova dva postupka da koristim? Bitno mi je da se boja neće ljuštiti i skidati kad brišem i kod tuša od vlage
2014 11 24
Ja sam probala, ali podne, i to je jedna velika katastrofa :D (prvi postupak)
2014 11 24
Mi smo prije 7 mjeseci bojali pločice u kuhinji. Bile su šporko bijele, a sad su tamno sive. Ja sam oduševljena kako je dobro ispalo i ništa se nije ogrebalo iako ih ponekad zbog ulja čistim sa žicom. Muž mi je to radia pa neznam točno koji je proces bia, ali koliko mi je poznato kupljen je prime premaz koji smo prvo stavili i nakon toga boju za pločice i bilo je dovoljno stavit 1 ruku jer je odma sve uhvatilo.
2014 11 24
pa jel i fuge ofarbate s tom bojom??? koliko košta boja???
2014 11 24
Aleksandra06022 zašto je bilo katastrofa? Laura11 - jel možeš saznati proces pa mi javiti ?
2014 11 24
I fuge se bojaju, gledala sam na netu prime namaz dulux je 112kn koliko sam uspjela saznati ali to je onaj što se duže suši, ima i Super Grip Primer koji se suši 4 do 6 sati..taj ne znam koliko je :S
2014 11 24
Drugi postupak definitivno....Moja frendica je sve zidne plocice bojala i one u wc je cak i donje prije sigurno vise od godinu dana i super je....Bitan ti je premaz ispod i onda uljna boja....
2014 11 24
javim kad mi muž dođe kući. Ovako je nama ispalo [slika:a58cca35-f475-4e3c-a0fc-3a8465cc9ba6]
2014 11 24
LaRaLand dakle ipak da koristim lateks boju na uljnoj bazi ? Je li onda akrilni premaz gore neophodan ? Laura, super se uhvatila boja !
2014 11 24
Laura javite i meni super je ako može detaljno i meni u inbox ako me nema zahvaljujem unaprijed
2014 11 24
Jelena da...Frendica je wc bojala crno bijelo i stvarno super izgleda...Mogu ju sutra tocno pitati dal je akrilni premaz neophodan i ako se meni cini da ona nije stavljala...
2014 11 25
E hvala puno, nadam se da ću to uskoro raditi, ako tema bude aktivna javit ću kako je ispalo :D
2014 11 25
Ma poslije 10 pranja mi se pocelo guliti, a bile su bijele, samo sam ih htjela malo jace izbjeliti, jer su dosta stare bile. Sad imam tepih i super mi je :D
2014 11 26
Dame, koliko vas je ukupno koštalo takvo bojanje pločica? :)
2015 01 19