Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Kako postati i ostati poštovanja vrijedna djevojka i supruga?

Nije istina da je muškarcima večera zadnja na pameti...to im je jako bitno.. Moj partner je jako otvoren verbalno po tim pitanjima..bitan je sex, i hrana, skoro dvije najvažnije stvari
2015 01 08
Bitno je jesi odabrala pravu osobu ..za neke se vrijedi truditi za neke ne..
2015 01 08
Trebaš se truditi, ali i tražiti od partnera da to poštuje i cijeni, inače se osjećaš ko krpa..
2015 01 08
kokoshaanel3 si gledala film "Njemu baš i nije stalo" ? [:smijesi] To ti je to više manje.
2015 01 08
Come Stai...i mene je počeo moj položaj iritirati, pa sam sada okrenula ploču...no sada sam postala prava ...pokvarena žena....više ne služim...bezobrazna sam, ne znam što je red, ne znam poštivati....želim vidjeti kakva su razmišljanja drugih...vas, dragih forumašica...da me morlane ucjene ne zebu odviše... [:smije] [:smije] [:smije] [:vrti] [:pospan]
2015 01 08
U prvoj vezi sam bila 7 godina, sad u drugoj sam 4. Prije4 dana sam navrsila 29 godina. Od djetinjstva se mucim sa teskom bolesti. Vjeruj mi, uvijek si ti moras biti najbitnija, a ako zelis stvoriti srecu s nekim, postici uspjeh u vezi, to mozes ako znas sto zelis. Od veze, od decka, od zivota. Previse se truditi,nije dobro. Budi svoja i samo svoja. Naravno da ces ga ponuditi i biti ugodan domacin ako ste na pocetku veze, pokusati mu stvoriti ugodnu atmosferu. Ali isto tako ako te nesto smeta direktno mu kazi, mozda ne odma,ali sve ima svoje vrijeme. I naravno, kroz vrijeme razmisliti da li je to zaista prava osoba za tebe/ ili netko koga zelis trenutno u zivotu.
2015 01 08
Pogledat ću taj film, Come Stai...hvala...na savjetu...kao i svima drugima [:poljubac]
2015 01 08
Elamed, tvoj je stav jasan, hvala, ja ti imam 52 godine, i nisam tako skoro u vezi, ja sam pred rastavom...samo još nisam smislila kamo ću...nego, sad kad sam se počela okretat prema sebi trpim još jedno novo zlostavljanje, moralno..pa se malo proispitujem, ovako zajedno razmišljajući sa vama, drage moje.... [:smijesi]
2015 01 08
Sto je po tebi red? Kako mislis da vise ne sluzis i da ne znnas postivati? Njega? Koji red? Ako si bila u nekom podredenom polozaju onda je i red da se bezobrazno ponasas.
2015 01 08
Tako funkcionira većina veza koje znam. Možda je među mlađima malo drugačije, ali malo. Žena pere, pegla, čistiti, zna gdje što stoji, kuha, nudi goste, priprema sve za blagdane, ako su i djeca tu, ona brine o njihovim stvarima i sve to ide pod normalno i trebala bi šutjeti. On kada pokosi travu onda ima izjave tipa: Da mene nema vi bi živjeli u šumi kakav bi nered bio [:jezik] Jel ti govori kako je kod "Ane" ovako ili onako? Kako kod njih sve uvijek čisto? Kako ima kolača? Da bi propala bez njega? I šećer na kraju: Zašto si stalno živčana? [:jezik] Žao mi je, mi smo jako patrijarhalna zemlja i veliki dio ljudi je takav. Ne zato što je to normalno već zato što nam stoljećima ispiru mozak. [:pospan]
2015 01 08
A pitanje kako da on ostane postovan suprug?Zasto zene uvijek u sebi ili traze ili nalaze krivca?
2015 01 08
mila moja,Elamed, one koje prate moje napise znaju, da sam ja preko 20 godina u zlostavljačkom braku, tako da o podređenom položaju možemo pričati...i pričati...meni je to danas čak i smješno, lijepo je vrijeme...dobre sam volje dok sam s vama, činite me sretom jer me razumijete... [:smijesi]
2015 01 08
Kokoshaanel, uvijek mi je zao dok se zena muci i pati, pogotovo starija, jer sam se nagledala toga u zivotu. Ispricavam se ali imala sam dojam da ste puno mladji. Nemojte si dozvoliti da vas neko psihicki, moralno zlostavlja. Pokazite da ste vi osoba vrijedna postivanja. Nadam se da ce se vasa situacija razrjesiti,ali nikad se nedajte. Svako dobro vam zelim.
2015 01 08
Come Stai, nasmijala si me do suza,ovo je tek malen dio romantične atmosfere iz mog doma, ima štofa koliko hoćeš u svakom segmentu življenja... [:smije] [:smije] [:smije] Brdosuza... pitanje ti je skroz na mjestu, ali ...ja sam ga odgovorila u svojoj glavi...on za mene nije poštovanja vrijedan mušakrac,kako u glavi taku u srcu.Iako mi ga je žao kao čovjeka jer ako se uspijem izvuči iz ralja ovog braka , on propada ... [:smijesi] [:hihot]
2015 01 08
Dečko i jamo zajedno 6 godina, živimo zajedno 3 godine, oboje radimo. On ima i dodatnih poslova "od popodne", ali što se tiče kućanskih poslova i kuhanja, tu radimo sve zajedno!! Naravno, ja sam više oko odjeće, ali on usisava i čisti kao i ja, i kuha (jer to voli, a i ja volim što on to voli), i ako je nekad nešto u neredu počisti, a ne pita mene zašto ja nisam!!?? Možda zato što je živio u ¨Zapadnom svijetu¨..neznam..ali ne treba se pustiti!!!!!
2015 01 08