Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Ideja za prodaju - što kažete?

Ovo pitanje ide i kupcima i prodavačima. Što mislite o javljanju curama koje su stavile vaš artikl u omiljene - s nižom ponudom? Prodavačice - jeste li to već prakticirale i je li bilo pozitivnih rezultata? Kupilice - želite li da vam se netko javi i ponudi neki omiljeni predmet po nižoj cijeni?
2015 01 13
ja sam za, meni su ponudli više puta i na neke ponude sam pristala, doila sam super robicu za manje novce [:smijesi]
2015 01 13
Iskreno meni je to čisto ok. Nikome neće kruna pasti s glave ako nekome nešto ponudi niti ako netko dobije ponudu. Najgore što se može dogoditi da cura trenutno ne može kupiti [:smijesi] Ja bi bila sretna i ugodno iznenađena da mi se netko javi sa takvom ponudom jer imam jako malo stvari u omiljenima koje bi jednog dana htjela i kupiti.
2015 01 13
ja sam prošli mjesec kupila torbicu koja mi je bila u omiljenima od prodavačice koja mi se javila i ponudila ju u pola cijene sa uključenom poštarinom :) inače u omiljene stavljam stvari koje namjeravam kupiti kada budem u plusu sa kunićima, tako da me ovo jako ugodno iznenadilo :)
2015 01 13
meni se jedna cura bila tako javila, nudila je po nizoj cijeni, meni je to ok [:smijesi] al ja ne bi nudila drugima, neda mi se to :)
2015 01 13
iz perspektive kupca slažem se,par cura mi se javilo na obostrano zadovoljstvo [:zaljubljen]
2015 01 13
Pa meni je to iskreno malo bed tako nekomu uletiti, kao da smo na tržnici da ga vučem za rukav :/ ako bi nižu cijenu mogu uvijek pitati, ako je realno naravno da pristajem. A ne bih ni da meni netko ulijeće (iako ja nemam naviku skupljanja omiljenih [:hihot] ) jer ionako ono što stavim u omiljene planiram kupiti po toj cijeni po kojoj je.
2015 01 13
daaaaa! i ja bih tooo! [:zaljubljen]
2015 01 13
Meni je neugodno nudit jer sam citala da su neke cure napisale jako ruzno misljene o tome i čak pljuvale po prodavačicama kako ih napadaju... Tako da ne bih nudila. A volila bi primit takvu ponudu,sigurno bih i kupila ako sam u mogućnosti.
2015 01 13
Palac gore za ovu temu!! Puno puta sam se ovo pitala, ne znam zašto, ali meni nikada nitko nije javio nešto takvo za moje omiljene, a ja bih sigurno razmislila o kupnji da je!! A ja kad snizim, javljam, i puno puta se to pokazalo učinkovitim. Voljela bih da i meni javljaju [:smijesi]
2015 01 13
Odlična ideja.Pa,evo,ipak,meni je neugodno to javljati u inbox,imam osjećaj kao da vučem nekog za rukav da kupi.No,često sam znala staviti nižu cijenu,ako vidim da je netko stavio u omiljene neke stvari kod mene. Uglavnom,evo,ako koja od vas nađe nešto kod mene,da je stavio u omiljene,bez beda se javite... Ja ne volim pisati drugima [:sramezljiv]
2015 01 13
ja sam prije nekoliko dana lajkala jaknicu za kcer - prodavacica mi se javila i ponudila nizu cijenu - ugodno sam se iznenadila i pristala :) obje zadovoljne :D palo mi je na pamet da i ja to krenem prakticirati, no ne znam kako "probiti led" O.o
2015 01 13
hmm...zanimljivo jos nisam cula da itko to radi... stvarno cu probat nadam se da se nece nitko naljutit :)
2015 01 13
super [:kesi]
2015 01 13
volim dobit ponude kakve god bile, neke si ipak previše snize cijenu, ali neke budu realne pa samo da se proda :) iako ja to ne prakticiram na drugima, neugodno mi tako..
2015 01 13
1 2 3 4