Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Zaruke :))

Drage curke,da cujem ako ste zaručene ili u braku, na koji način vas je dragi zaprosio,kako,gdje ? [:zaljubljen] [:sramezljiv]
2015 03 03
Moj prvi zaručnik me zaprosio u sobi, strašno romantično, baš u tom trenu ga nazvala ljubavnica od 58 godina. Pošto je sad prošla koja godina..pa ima žena, ovaj baka, da bakaaa cca 63. Drugi se išao ispišat pored nekih garaža, kleknuo, naraaavno i otvori kutijicu. Ono što svi znaju o meni koji me poznaju-ne volim plavu boju, ali nikako, opća alergija. Naravnooo plavo kamenje na prstenju, hvala dušo.Ajde, lijepo cijenim nema veze. Ali nije trebao reći"nemoj ga prodat skupo sam ga platio, znaš, ja razmislio pa uzeo na rate". Treća sreća, ozbiljna veza,. zamolim dečka...nemoj me ništa pitat, pokaži crkvu i šuti. On ti se zaustavi pored Džamije i pokaže prstom, ja gledam šta sad. Meni se na kratko izbrisalo iz memorije da je on musliman [:smije] [:smije]
2015 03 03
Nikolet00@ Vrhhh [:smije] [:smije] [:hihot]
2015 03 03
Nikolet00 [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2015 03 03
Nikolet - treca sreca znaci ?? :)
2015 03 03
Nije bilo iznenađenje, jer smo sve unaprijed dogovorili... Nikad nisam voljela iznenađenja... [:hihot] Ali svaku godišnjicu zaruka požalim što sam morala baš sve planirati - sad mislim da bi mi draže bilo da me iznenadio... [:zaljubljen] [:sramezljiv]
2015 03 03
Ak ništa drugo - bio mi je rođoš! [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2015 03 03
haham ljubavnica od 58god!! [:place]
2015 03 03
Nikolet- [:smije] [:smije] ova prva prošnja mi najjača [:hihot] [:hihot]
2015 03 03
A sad ću dobit maramu ali na glavu. Reko mi je neki dan ovako"a zašto ti tolko čitaš?Bitna ti je ćživotna škola, a zar te ne boli glava?Gle, dušo, ako već želiš čitat, ja ti donesem Kuran pa ga čitaj prvo s lijeva na desnom, onda s desna na lijevo i nikad ti ne bude dosadno. Ima 1000 stranica, nema šanse da sve zapamtiš, pa ako tako voliš čitati, dušice, ovo možeš stalno čitati i ne treba ti nova knjiga."Curke, ja.. [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 03
Na najljepši mogući način, dok smo se vozili u gondoli u Venciji, ja sam gledala okolo panoramu a kad sam se okrenula ispred mene je klečao on s najljepšim prstenom na svijetu [:zaljubljen] .... Bilo je kao u bajci [:zaljubljen]
2015 03 03
fashionlady8@ Ajme predivnooo ,bas kao u filmu [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2015 03 03
Nikolet00 [:place] [:smije]
2015 03 03
Nikolet pa ti si carica, crkavam od smijeha [:smije]
2015 03 03
Opet ova tema [:zaljubljen] Dakle, dragi zna da ja skupljam skoljke. I tako mi na moru, on izlazi, pruza mi skoljku.. A unutra...tadaaam...
2015 03 03
1 2 3